Ako predísť zatuchnutým veciam v kufri?
Ahojte, chcela by som sa spýtať či niekto nevie čo s tým🙏🏻 necestujem často skoro vôbec ale naposledy čo som bola som sa balila do kufra veci boli ciste vyprate nesmrdeli ani kufor nesmrdel nebol stary a pred balením som ho aj vetrala ale keď sme prišli na dane miesto a šla som sa vybaliť veci neskutočne boli zatuchnute boli aj akokeby vlhké neviem to opísať ale nepochopila som čo sa stalo, nie nič sa mi nevylialo ani žiadna kozmetika nebola blízko oblečenia keďže všetko som mala v kozmetických taštičkach, veci som vybrala a snažila sa ich dať na suché miesto nech ich prevetram ale nebolo to bohviečo, idem k pointe o pár dni má čaká balenie sa znova a chcem sa spýtať či niekto mi nevie poradiť ako tomu predísť bojím sa že zase prídem a budem mat takéto veci zatuchnnute. Za každú radu dakujeeeem.

ja si davam do kufra cocolino vankusik na prevonanie. nechavam ho v tom sacku, nevyberam ho, vonia silne aj cez to. predtym som si zvykla davat sacky s levandulou. mala som skusenost, ze jedna zatuchnuta vec alebo prilis nabaleny kufor potom sposobili taky puch.