Ako riešiť hnedé fľaky na šatstve?
Prosim vás pozorujem ze ked vyperiem čierne aj ked nemam dlho v bubone pracky oblečenie mam taketo skrvrny su hnedé akoby od zeleza alebo vytiahnuta farba... len na ciernom sa mi to robí :( tricka leginy gate. Nestalo sa vám to nikdy cím to moze byt vsetko mam uz pomaly zničene :( su to len kusky taketo
aj u nas sa vyskytuju taketo zahadne flaky, ale len na muzovych ciernych veciach, nikdy som nedosla na to, z coho to moze byt, lebo ziadne bielidlo nemame
Rozmyslam ci to nemoze byt prackou dake šroby co tam su...ci nepustaju :(
Ja myslim, ze je to skor zle nafarbena latka, a po sprani sa to proste objavi.
@veselo_neveselo neni to zly napad ani toto. No bohuzial musim kupit gel zoberiem ariel na tmave co uz.. ...8 veci mam uz takychto ciernych. Tak som smutna jak pes. Program davam 1 hodina ale dnes mi to aj 2 hodinovom spravilo.
@viestta ten ariel fast dissolving pouzivam co som fotila :/ asi to je zle
a nerobi ti to odkedy pouzivas ten prasok?
@robodracica no aj nad tym rozmyslam. :/ budem to pouzivat na blede A mozno to bude aj v tom prasku.
aj ja som pozerala na nete. je to univerzalny prasok, a ten ozaj obsahuje bielidla. Na čierne absolutne nevhodný. Ja osobne by som ho nepouzivala ani na farebne....
@damira90 používaš prací prostriedok na čiernu bielizeň? Iba to može byť problém.
@dceramamababka
@damira90 pozrite je to asi v tom. Jeden je ariel co som uzivala a pohode a druhy je ariel MOUNTAIN - su tam cinidla bielidla ci co. Ach v tom to bude. Prasok zly.
Bola som v Dm.
@robodracica mate svatu pravdu. Obe🤎
@viestta veru je to vtom pridala som fotky z dmky . 🤎
@damira90 čierne sa neperie v prášku. Tie fľaky sú vyblednute od prášku. Priamo gel na čierne netreba, postačí I na farebné, ale žiaden prášok. Prášok je vhodný len na biele a stalo farebné, I keď píšu univerzálny, kým sa rozpustí môže urobiť fľaky na tmavom prádle. A keď už prášok, na farebné ho nedávať do bubna, ale do nádržky.

@damira90 je to od bielidla