icon

Ako sa efektívne zbaviť komárov?

fruitys
19. sep 2024

ahojte, akú máte najlepšie osvedčenú metódu na odpudzovanie komárov a akú na ich zabíjanie?

pastinka
19. sep 2024

Na odpudzovanie nemam, dnes som ich v spalni zabila osem. Kedysi sme ich vysavali, ale to je neprakticke hlavne v noci a pri detoch. Takze teraz pouzivam uzky skleneny pohar a servitku, pricapim poharom komara na stene, potom si rychlo prikryjem pohar servitkou (treba to trochu natrenovat, aby neuletel). Silno pohrkam, cim ho oplieskam o steny pohara (cim uzsi pohar tym to lepsie funguje) a ked ostane otapeny, tou servitkou ho rozpucim.

katica06
19. sep 2024

@pastinka už mám staršie deti, včera o 23:45 som ,,veselo,, povydávala posledného komentára. V noci bol kľud ale akonáhle sa ráno otvorili dvere, pribudli tri.

mane01
19. sep 2024

@fruitys u nas ich velmi nebyva, ale ked uz su, tak pouzivame na tych par tyzdnov elektricky odparovac do zasuvky. Staci na hodku pred spanim.

cimage
19. sep 2024

U nas sa pocas sezony vysavaju. Kazdy vecer pred spanim behame s vysavacom. Tento rok sme mali za jeden vecer aj 40ks a to mame sietky. Vonku sa nedalo ani vydrzat, teraz je uz na stastie pokoj. Ked zbadam 1-2, tak ich necham tak.

gaia14
19. sep 2024

V kazdej jednej izbe sietky. Ked sa aj tak nejaky pritrafi, tak do jednej zastrcky olejovy odparovac, do druhej taka pasca s modrym svetlom, na ktoru ked sadne tak ho zoskvari. Nensvidim tie bzuciace bestie.

simsalabim
20. sep 2024

Sietky na okna. A ak sa nahodou nejaky prestrci dnu, mame tu elektricku tenisovu raketu na zabijanie.

luciaruz
20. sep 2024

Sieťky Sieťky a este raz Sieťky!!! Ak ich nemate, tak nesvietit, lebo komare idu aj za svetlom. Popripade elektrický odpudzovac komarov

katica06
20. sep 2024

@luciaruz mám sieťky na každom okne aj na dverách a komáre sedia sa mi smejú aj na nich.

luciaruz
20. sep 2024

@katica06 cudne...ako sa dostanú do bytu potom? Sviňe krvilacne😁 Tak do elektriky odpudzovac. Nam sa to osvedčilo kym sme nemali sietky. Aj ich to zahubilo ked boli nejake dnu.

letfenixa
20. sep 2024

Ultrazvukovy odpudzovac pred 3 a 2 rokmi fungoval, vlani a tento rok nula bodov. Máme ich v celom byte a syn mal ráno 5 čerstvých štipancov 🙄.

swwan
20. sep 2024

U nás nepomohli ani sieťky😁
Vyskúšaj z dm elektrický odpudzovač komárov,vôbec nezapácha a stojí necelé 4€
My na neho nedáme dopustit😉

janababana
20. sep 2024

@fruitys mame sietky ale akohle otvorime dvere nahrnie sa nam ich dnu niekolko. Ked ich je vela a doletia do spalne zapneme elektricky odpudzovac a je klud. Inak len chytat

katica06
20. sep 2024

@luciaruz nie byt, RD, akonáhle sa otvorili dvere hrnuli sa dnu, u susedov čo tu nebývajú stojí voda v sudoch, tam sa tiahnu. Mám aj elektrické odpudzovače ale iná zn ako som mala vlani, iba ich omámi a keď vytiahnem hneď útočia

fruitys
autor
20. sep 2024

Ďakujem vám za odpovede) Čo sa týka tých "tenisových" rakiet, je to efektívne? Už som to videl, mal v ruke, no nepoužíval som to nejakú tu dobu potrebnú na zhodnotenie :D To s tým pohárom a papierom som párkrát robil, no keď je komár napr. na strope, je to zdĺhavé a niekedy aj obtiažne. A tie elektrické odpudzovače, nerozptyľuje to do miestnosti chemikálie?