Ako sa efektívne zbaviť švábov v byte?
Ahojte je to netradičné ospravedlňujem sa, ale som zúfalá. Prenajali sme si byt q na druhý deň sme zistili ze sú v ňom rusi. Majiteľ byt dal síce deratizovat no preventívne by som chcela kúpiť také odpudzovace do zásuvky len neviem ci to ma vôbec účinok nema s tým niekto skúsenosť? Ďakujem ❤️
@pribinak není kam, terajšia majiteľka nás už suri do nového bytu, a v novom byte rusi.. majiteľ nám nechce vrátiť peniaze a my na ďalší prenájom nemáme vraj "skryté zavady"
@melissa_19 by som sa poradila s právnikom. Majiteľ zabudol povedať taký detail že v byte má šváby, hej?
No tak to teda nie! By som mu hneď aj písala, že zajtra idem k právnikovi a budem žiadať aj preplatiť všetky náklady napr na čistiace veci
@melissa_19 Mrtve svaby hned zbierajte a vynasajte co najdalej. Lebo aj ked je svab mrtvy,moze mat v sebe kokon, z ktoreho sa vyliahnu male. Kupte take lepiace pasce na svaby, to je celkom ucinne, nalepili sa tam dospele jedince aj tie co sa vyliahli, sa hned polepili. my sme tak kupili dom s tymto druhom "prekvapenia", je to boj, ale da sa vyhrat 💪 keby som mala moznost vyberu, nesla by som tam byvat, kym to nebude zbavene svabov...
@pribinak dva mesiace nás naťahovať kým nám dal byt, skladali sme 2kaucie plus nájom suril nás s peniazmi a nakoniec rusi.. horor všetko sú skryté vady a on v tom byte nebýval on nevedel
@taziona my tam ešte nie sme nastahovany az koncom mesiaca ideme, keďže sa naskytla táto situácia.. boj ako boj je rozdiel dom q bytovka..
@melissa_19 hentake reči si môže nechať. V žiadnom prípade sa tam nestahuj
@pribinak najhoršie je, že nemáme kam ísť. Strasne caciky okolo toho bytu robil lebo priateľ je rom, nakoniec tam je taka špina rusi ze koniec
@pribinak a to sú len dve fotky 😅
@melissa_19 ti hovorím poraď sa s právnikom. Aj tu na koni je právna poradňa
@melissa_19 sem sa chceš sťahovať? My Nehovor že nie je iný podnájom….kde to žiješ?
@pribinak sem tam sa nájde, ale najmy 400/450 a vyššie.. je to veľa keď človek zarobí 600eur 😅
@melissa_19 Kriste, tak zmením prácu, hľadám niečo ine…však toto je aká diera
@akje všetko vyzeralo byt čisté v poriadku trosku smrad ale povedala som si ze to je tým ze tam nikto nebýva nevetra.. upratane na oko.. no zrazu sa objavuje toľko skrytých problémov.. polovica veci nefunkčná všetko špinavé o tej posteli ktorú nechce vyhodiť ani nehovorím.. ak by som mala naozaj na výber tak by som tam vážne nešla
@pribinak za týždeň a pol sa musíme vysťahovať :/
@melissa_19 Nechodte tam byvat :( ved to je hnus

@melissa_19 balila by som kufre a ťahala preč.