icon

Ako sa zbaviť zápachu v obývačke?

27. mar 2024

Ahojte baby, potrebujem nejakú užitočnú radu. Uchýilili sme u seba známeho na mesiac. No strašne zapácha z neho obývačka aj po jeho odchode aj počas bývania zapáchala z neho. Taky puch hnusný ako keby z oblečenia alebo ja už neviem z čoho, je to neskutočne hnusné. Okná som otvárala aj keď býval tu, keď bol v robote tak sa otvorilo okno v obývačke. Aj návštevu sa budem hanbiť pozvať. Už od nás odišiel pred pár dňami. Hygienu mal, aspoň teda chodil do sprchy aj si pral. Ale neskutočný pach je z neho. . Po jeho odchode som otvorila dokorán okná aj dvere vchodové a nič. Najprv bolo ako by sa to vyvetralo, zavreli sme okná a puch je zase. Od nás to byť nemôže, pretože po nás dvoch nemá prečo zapáchať ani nikdy nezapachala. A v obývačke my dvaja sme ani čas nestrávili skoro vôbec. Prosím čo by mi pomohlo? Ale tak aby to zmizlo aj keď zatvorim tie okná 😣. Nemám ani čističku vzduchu, ináč by som tú použila😀 Ďakujem za všetky rady. Pekný večer želám

guudy
27. mar 2024

Vytepovat a vyprat vsetky textilie v miestnosti - sedacku, zaclonu; koberec, vankuse, deky…

autor
27. mar 2024

@guudy deky su poprate, tak ešte vankúše, ine textílie nemáme a vytepovat, na to som myslela aj ja 😁

crazy_lazy
27. mar 2024

Podľa mňa ak spával na gauči, tak ten bude z neho napachnuty.

autor
27. mar 2024

@crazy_lazy mal pod sebou deky, tak spával

marcellka32
28. mar 2024

Gauč a koberec dať vytepovat

20erika07
28. mar 2024

Kamoska na cca mesiac ubytovala ludi so silnym pižmom, nic nepomahalo na odstranenie smradu, museli komplet vymalovat, lebo aj steny boli napachnute.

katie253
28. mar 2024

Existuje sprej neutralizator zápachov. Kúpiš v drogérii.
Tento veľmi pekne vonia: https://sanilab.sk/produkt/cleamen-101-201-osvi...

autor
28. mar 2024

@20erika07 Ježiš, dúfam že to nebude treba. Mame len par mesiacov na novo zariadené a vymaľované

autor
28. mar 2024

@katie253 ďakujem toto vyskúšam

marcellka32
28. mar 2024

Ešte aj v DM je sanytol na pachy sprej

marcellka32
28. mar 2024
autor
28. mar 2024

@katie253
@marcellka32 a to len nastriekat do miestnosti, na gauc, atd a nesuchat či ano?

marcellka32
28. mar 2024

Nastrieka s a necháš uschnúť, nevysavas sanytol

katie253
28. mar 2024

Len nastriekaš, na koberec, závesy, gauč atď

autor
28. mar 2024

Ďakujem, pomohlo to. Aspoň od poobedia necítim nič, uvidim zas zajtra 😂