Ako sa zbaviť zápachu v obývačke?
Ahojte baby, potrebujem nejakú užitočnú radu. Uchýilili sme u seba známeho na mesiac. No strašne zapácha z neho obývačka aj po jeho odchode aj počas bývania zapáchala z neho. Taky puch hnusný ako keby z oblečenia alebo ja už neviem z čoho, je to neskutočne hnusné. Okná som otvárala aj keď býval tu, keď bol v robote tak sa otvorilo okno v obývačke. Aj návštevu sa budem hanbiť pozvať. Už od nás odišiel pred pár dňami. Hygienu mal, aspoň teda chodil do sprchy aj si pral. Ale neskutočný pach je z neho. . Po jeho odchode som otvorila dokorán okná aj dvere vchodové a nič. Najprv bolo ako by sa to vyvetralo, zavreli sme okná a puch je zase. Od nás to byť nemôže, pretože po nás dvoch nemá prečo zapáchať ani nikdy nezapachala. A v obývačke my dvaja sme ani čas nestrávili skoro vôbec. Prosím čo by mi pomohlo? Ale tak aby to zmizlo aj keď zatvorim tie okná 😣. Nemám ani čističku vzduchu, ináč by som tú použila😀 Ďakujem za všetky rady. Pekný večer želám
@guudy deky su poprate, tak ešte vankúše, ine textílie nemáme a vytepovat, na to som myslela aj ja 😁
Podľa mňa ak spával na gauči, tak ten bude z neho napachnuty.
@crazy_lazy mal pod sebou deky, tak spával
Gauč a koberec dať vytepovat
Kamoska na cca mesiac ubytovala ludi so silnym pižmom, nic nepomahalo na odstranenie smradu, museli komplet vymalovat, lebo aj steny boli napachnute.
Existuje sprej neutralizator zápachov. Kúpiš v drogérii.
Tento veľmi pekne vonia: https://sanilab.sk/produkt/cleamen-101-201-osvi...
@20erika07 Ježiš, dúfam že to nebude treba. Mame len par mesiacov na novo zariadené a vymaľované
@katie253 ďakujem toto vyskúšam
Ešte aj v DM je sanytol na pachy sprej
@katie253
@marcellka32 a to len nastriekat do miestnosti, na gauc, atd a nesuchat či ano?
Nastrieka s a necháš uschnúť, nevysavas sanytol
Len nastriekaš, na koberec, závesy, gauč atď
Ďakujem, pomohlo to. Aspoň od poobedia necítim nič, uvidim zas zajtra 😂

Vytepovat a vyprat vsetky textilie v miestnosti - sedacku, zaclonu; koberec, vankuse, deky…