Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?
Vedel by mi prosim niekto poradit ako setrne a bez poskodenia spodneho materialu a aj napisu vycistit opat do biela ten vysivany napis navrchu tych slapiek ? dakujem

@lenkasarka to fakt? a nic sa nestane ani tej bavlne ci co to je ani slapkam ako takym? dost sa toho bojim ale tiez mi to uz napadlo.. nemas foto ake konkretne ma dcera ?
@janulyk555 pouzivam sietku na topanky, ako aj na podprsenky, ked periem. A ako setrny odstranovac skvrn ocot. A sup do pracky aj s praskom (cistia lepsie nez gely, mam pocit, ze prasok aj vydrhne). Vzdy som ich vytiahla ako nove a nikdy neboli ziadne znicene, poskodene.
Odporucam vsak jemny program, napr. rucne pranie a teplotu 30-40°C. (Pri 30tke sa mi zda, ze horsie zmizne spina, pri vyssej teplote ale riskujem poskodenie jemneho materialu... Preto vzdy skusam najprv 30tku a ked nepomoze, operiem na 40tke. Zatial vzdy vsetko ok. Klop klop.)
A kludne pred pranim ich este na par hodin odmoc v lavori s vodou a praskom alebo aspon octom, nech tie skvrny pustia...
@heidi4 super dakujem pekne za rady 🙂) a nemas nahodou teda foto tych dcerinych nech to viem porovnat ci teda sa ozaj bavime o aspon cca tych istych slapkach alebo aspon materialoch? 🙂)
@janulyk555 Za malo. 🙂 Ja dceru nemam, ani take slapky, to ti @lenkasarka pisala, ze ma
@janulyk555 poslala som ti do ss. Tak ako píše @heidi4 nie na vysokú teplotu,lebo no už som nejaké tak zničila. 30 max 40 a zabalim ich do veľkej deky aby nebuchali v práčke

@janulyk555 hod do pracky. Dcéra má obdobne tej istej značky a periem ich v práčke