icon

Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?

janulyk555
1. apr 2025

Vedel by mi prosim niekto poradit ako setrne a bez poskodenia spodneho materialu a aj napisu vycistit opat do biela ten vysivany napis navrchu tych slapiek ? dakujem

Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?Ako šetrne vyčistiť šľapky bez poškodenia?
lenkasarka
1. apr 2025

@janulyk555 hod do pracky. Dcéra má obdobne tej istej značky a periem ich v práčke

janulyk555
autor
1. apr 2025

@lenkasarka to fakt? a nic sa nestane ani tej bavlne ci co to je ani slapkam ako takym? dost sa toho bojim ale tiez mi to uz napadlo.. nemas foto ake konkretne ma dcera ?

heidi4
1. apr 2025

@janulyk555 pouzivam sietku na topanky, ako aj na podprsenky, ked periem. A ako setrny odstranovac skvrn ocot. A sup do pracky aj s praskom (cistia lepsie nez gely, mam pocit, ze prasok aj vydrhne). Vzdy som ich vytiahla ako nove a nikdy neboli ziadne znicene, poskodene.
Odporucam vsak jemny program, napr. rucne pranie a teplotu 30-40°C. (Pri 30tke sa mi zda, ze horsie zmizne spina, pri vyssej teplote ale riskujem poskodenie jemneho materialu... Preto vzdy skusam najprv 30tku a ked nepomoze, operiem na 40tke. Zatial vzdy vsetko ok. Klop klop.)

heidi4
1. apr 2025

A kludne pred pranim ich este na par hodin odmoc v lavori s vodou a praskom alebo aspon octom, nech tie skvrny pustia...

janulyk555
autor
1. apr 2025

@heidi4 super dakujem pekne za rady 🙂) a nemas nahodou teda foto tych dcerinych nech to viem porovnat ci teda sa ozaj bavime o aspon cca tych istych slapkach alebo aspon materialoch? 🙂)

heidi4
1. apr 2025

@janulyk555 Za malo. 🙂 Ja dceru nemam, ani take slapky, to ti @lenkasarka pisala, ze ma

lenkasarka
2. apr 2025

@janulyk555 poslala som ti do ss. Tak ako píše @heidi4 nie na vysokú teplotu,lebo no už som nejaké tak zničila. 30 max 40 a zabalim ich do veľkej deky aby nebuchali v práčke