Ako správne prať a sušiť páperovú bundu?
Ženy, vy tu viete dobre poradiť. Chcem prať 1x páperovú bundu. Originál program na práčke ukazuje 40.st, 800 otáčok žmýkanie. Je to ok, alebo mám znížiť teplotu aj otáčky? Mám otázku aj k sušeniu. Program down wear to je jasné. Kúpila som 3 kusy loptičiek do sušičky, sú také tvrdé a ťažšie. 3 kusy stačia? Díky za radu.
Periem na 30 stupnov, susim bez lopticiek do bezvedomia, teda opakujem susiaci cyklus (bavlna do skrine) pokial nie je uplne sucha a medzitym popretriasam.
Periem na 30 stupnov, susim bez lopticiek do bezvedomia, teda opakujem susiaci cyklus (bavlna do skrine) pokial nie je uplne sucha a medzitym popretriasam.
@hopatko a máš potom bundu takú pekne nafúknutú keď len vytriasaš? Preto sa majú použiť loptičky, tak mi hovorili kedysi v čistiarni. Teraz nemám priestor ísť do čistiarne, tak to chcem skúsiť doma a bojím sa, aby som nezničila bundu. Lebo aj negatívne skúsenosti v diskusiách som našla 🤷♀️
@hopatko a máš potom bundu takú pekne nafúknutú keď len vytriasaš? Preto sa majú použiť loptičky, tak mi hovorili kedysi v čistiarni. Teraz nemám priestor ísť do čistiarne, tak to chcem skúsiť doma a bojím sa, aby som nezničila bundu. Lebo aj negatívne skúsenosti v diskusiách som našla 🤷♀️
@jamimo cela rodina ma paperky uz roky, susim bez lopticiek, ale ako som pisala na silnom a teplom cykle a do bezvedomia. Krasne nafuknute.
@jamimo ja peri aj ma 60 tke ked je biela a otacky kolko da pracka a susicka. Lopticky nedavam susim na programe perie
Ja na 40 a susim do zblbnutia, ako pise @hopatko, s loptickami, aj bez. Ale do zblbnutia, potom je ako nova

@jamimo uplne v pohode,ja periem na normálnom programe a len dám teplotu 40
Stačia aj dve loptičky