icon

Ako účinne čistiť škáry bez prístrojov?

4. jún 2025

Ahojte cim najucinnejsie cistite spary?? Mimo pristrojov a parnych cisticov prosim, myslim klasicke mamualne cistenie. Ja na to nemam moc cas (dovody nepodstatne) ale potrebujem ich cistit len nie na pol dna. Mam svetlu dlazbu v celej chodbe, wcku, kupelni, kuchyni. Poradte. Videla som video kde bolo pouzite lestidlo do umyvacky a islo to jedna radost. Skusenosti?

viestta
4. jún 2025

Fixinela na spary v rozprasovaci. Umyjem dlazku, nasteikam, necham posobit, potom umyjem dlazku este raz. Nedrhnem ich zubnou kefkou

autor
4. jún 2025
@viestta

Fixinela na spary v rozprasovaci. Umyjem dlazku, nasteikam, necham posobit, potom umyjem dlazku este raz. Nedrhnem ich zubnou kefkou

@viestta a vycisti ich pekne?? Vies poslat obrazok ktoru konkretne?

viestta
4. jún 2025

vsak pisem fixinela na spary, na stranke tatrachemy ju mas aj s obrazkom, celkom bezne sa da kupit

moonlight1210
4. jún 2025

Ja mam na flaske tenucku koncovku a rozlievam na spary nariedenu kyselinu citronovu a necham tak desat minut. Potom umyjem.
(Zalezi, aku mas velku plochu na osetrenie.)

Ak ich ale uz mas zajdene, neostava ine, ako najprv im venovat cas a vydrhnut.

Potom uz len udrziavas. Aj v pripade, ze sa ti zdaju ciste, rutinu vzdy dodrziavat. Nevynechat. O tom to prave je. Ked zas zajdu, zas ta caka drhnutie. Svetla sparovka je citliva.

katica06
4. jún 2025

Toto, fakt kde je veľmi zazrata špina prebehnem kefou

autor
4. jún 2025

Mne ide o to ze mam velkeho psa a aj keď odrhnem za tyzden je to rovnake a nechcem kazdy tyzden fakt cistit spary tristvrte volneho dna len to nevyzera dobre preto hladam nieco fakt ucinne bez nejakej extra velkej namahy