Ako účinne čistiť škáry bez prístrojov?
Ahojte cim najucinnejsie cistite spary?? Mimo pristrojov a parnych cisticov prosim, myslim klasicke mamualne cistenie. Ja na to nemam moc cas (dovody nepodstatne) ale potrebujem ich cistit len nie na pol dna. Mam svetlu dlazbu v celej chodbe, wcku, kupelni, kuchyni. Poradte. Videla som video kde bolo pouzite lestidlo do umyvacky a islo to jedna radost. Skusenosti?
Fixinela na spary v rozprasovaci. Umyjem dlazku, nasteikam, necham posobit, potom umyjem dlazku este raz. Nedrhnem ich zubnou kefkou
@viestta a vycisti ich pekne?? Vies poslat obrazok ktoru konkretne?
vsak pisem fixinela na spary, na stranke tatrachemy ju mas aj s obrazkom, celkom bezne sa da kupit
Ja mam na flaske tenucku koncovku a rozlievam na spary nariedenu kyselinu citronovu a necham tak desat minut. Potom umyjem.
(Zalezi, aku mas velku plochu na osetrenie.)
Ak ich ale uz mas zajdene, neostava ine, ako najprv im venovat cas a vydrhnut.
Potom uz len udrziavas. Aj v pripade, ze sa ti zdaju ciste, rutinu vzdy dodrziavat. Nevynechat. O tom to prave je. Ked zas zajdu, zas ta caka drhnutie. Svetla sparovka je citliva.
Mne ide o to ze mam velkeho psa a aj keď odrhnem za tyzden je to rovnake a nechcem kazdy tyzden fakt cistit spary tristvrte volneho dna len to nevyzera dobre preto hladam nieco fakt ucinne bez nejakej extra velkej namahy

Fixinela na spary v rozprasovaci. Umyjem dlazku, nasteikam, necham posobit, potom umyjem dlazku este raz. Nedrhnem ich zubnou kefkou