Ako účinne odstrániť pach po mŕtvej osobe z bytu?
Ahojte žienky ide o to že: Včera vynášali susedu ktorá zomrela asi ces víkend a nám ide do bytu pach mŕtvoly bývame na druhej strany chodby ako mi doma nie sme žiadne citlivky ale sa nám dvíha žalúdok!!!!!!! s toho pachu a včera tu u nás boli aj hasiči aj policajti a tam kde ona bývalá na druhej strane chodby sa vetraju okná od včera takže včera otvorili okná tam hasiči aj policajti aj vetrame intenzívne pri výťahu a keď som viezla dcéru do školy v pondelok aj včera tak sme sa rozprávali o to že je taký smrad ako sprepacenim keď sa niekto posere na záchode aj suseda dala vonku sprej na tej chodbe kde bývame ale to ešte zhoršilo ten pach môj manžel prišiel domov s práce a povedal že je vo výťahu a na chodbe taký smrad ako by niekto neviniesol týždeň smeti aj keď vetrame intenzívne doma tak aj cez balkón ide nám pach mŕtvoly ako sa máme toho zbaviť?!......lebo sme dali aj na chodbu sprej kde bývame to ešte horšie to je upozorňujem viprosujem si debilné komentáre a odpovede ďakujem za pochopenie.
@anna777115 čo nerieši hasiči či čo?.......
@handzokovazuzana Áno hasiči, majú prístroje aj chémiu na odvetranie priestoru.
@miskakyska jezis 😁😁😁
@petulda333 ..to bol fór...😆pre niečo musí byť tak mimo...nevedno prečo..vyskakuje tu do každého ako pero z gauča..
Toto bude tiež jedna z tých kvalitnejších tém. Účet založený v máji. Že, toto ešte ľudí baví.
@petulda333 ..to bol fór...😆pre niečo musí byť tak mimo...nevedno prečo..vyskakuje tu do každého ako pero z gauča..
@miskakyska 😁😁😁 asi jej smrad udrel do hlavy
@handzokovazuzana načo si zakladala túto diskusiu, keď ti je každá odpoveď zlá a na každú diskutujúcu útočíš? Tak ži v smrade. Nám zomrel sused pod nami vo vani, v horúcej vode. 3 dni sme cítili smrad, ktorý sa stupňoval. Domovník tvrdil, že ho videl odchádzať( robil v zahraničí), ďalší sused tvrdil, že sa mu asi pokazila chladnička a smrdí hnijúce mäso . Keď sa smrad začal šíriť stupačkou vyššie a vyššie, tak mu domovnik zavolal na mobil, ktorý zvonil za dverami. Prišli hasiči a on mrtvy vo vani. Ten smrad po otvorení bytu bol masaker. Vetrali sme celý panelák, pálili vonne sviečky ( nie za neho, ale na prekrytie smradu). Všetko sme doma oprali, púštali aroma lampu. Uňho v byte nechali otvorene okna, ale smrad zmizol až keď vyhodili vaňu a poriadne vydezinfikovali kúpelnu. My by sme sa v kupelni nad nim bez vonnych sviečok a aroma lampy ani neosprchovali, taky smrad sme tam mali. Tak fakt nechapem tie tvoje utočne komentáre. A čo maju sviečky proti pachu a vierou už vôbec nerozumiem.
@renesance80 a to kde také zoženiem a koľko to stojí?
@handzokovazuzana dostat to aj cez net osve sa kupuje nadoba z kahncom a osve napln , vyjdw spilu cca do 50 e ale viete o potom stale pouzivat aj pri zapachu po vareni a na wc, tusim som ti videla aj v domacich potrebach tusim ze v tescome
@handzokovazuzana uvedomujes si, ze si neprimerane drza? Pytas rady a ludia ti pisu, ako zmiernit smrad. A ty namiesto odpovede dakujem vyskusam neprimerane drzo reagujes? Este raz si precitaj odpovede ludi a svoje reakcie.
Pozor, čierny humor! ✋🏼🚨
Podľa mňa ju suseda stretla na chodbe a potom ju porazilo.
autorka samozrejme ze citite rozne pachy, po tom co clovek umrie tak sa mu uvolnia vsetky zvierace a samozrejme ide vsetko z tela von-moc, exkrementy, nasledne zacinaju rozkladacie procesy, tie tiez svoje robia a vytvaraju kadejake pachy.
Oslov domovnika nech sa nakontaktuje na niekoho z rodiny, nech to riesia, aby sa zlikvidoval zdroj toho zapachu. Zatial ti ostava len prebijat ten pach kadecim co ta napadne-ok sprej nepomohol, ale padlo tu vela velmi napomocnych tipov, napr ten ocot. alebo sa pozri po pohlcovacoch pachov. je uz na tebe co si z toho vsetkeho vyberies aby ti to pomohlo ten puch pohltit, aj ked najlepsie by bolo zlikvidovat rovno zdroj
Toto sa tu zacina opakovat v poslednej dobe skoro v kazdej druhej diskusii.
Autorka polozi otazku, potom si vyberie nieco uplne nepodstatne z odpovedi a zacne na to nelogicky utocit, pripadne niekedy az urazat druhych, aby sa vyvolala dlha diskusia. V style, ze treba povedat nieco nelogicke, aby druhi mali potrebu to opravit, alebo na to poukazat.
(Casto pouzivana technika na insta. Zamerne chybne napisany status, aby vyvolal vela odpovedi a citanost.)
Kontroverzne temy prestali zaberat, tak toto vyzera ako novy postup, co im poradili.
@moonlight1210 presne tak! 👍🏻
pokiaľ nebude vyčistený profesionálne byt tak bude smrad a je na tebe či použiješ to čo ti dievčatá poradili lebo to naozaj tebe aspoň čiastočne pomôže, alebo budeš konať ináč, alebo sa budeš len rozčulovať
@handzokovazuzana keď si nechceš nechať poradiť (a to tu bolo kvantum dobrých a hlavne lacných riešení) tak si ži v tom smrade ďalej niekoľko mesiacov kým neprejde dedičské konanie.
A ešte mysli na to ze dedič sa môže rozhodnúť s bytom nerobiť nič. Takže si znášaj smrad ešte ďalšie mesiace.
Kristepane 🙈
Tak hlúpeho človeka som už dlho nevidela.
Táto téma ma pobavila 😅 autorka ty si tupá ako bota a nerozumieš pisanemu slovu 🤣 nezabudni si naklast vatru a zatancovať samansky tanec, keď neveríš svieckam
@handzokovazuzana možno by ti pomohol odstraňovač pachov, sú viaceré druhy v drogerii by ti poradili. Skúsila by som octom postriekat celú chodbu a výťah, ale ak to nepomôže, tak jedine špeciálna firma, ktorá sa tym zaobera. A nie, voskova sviečka ti nepohli pach, ta len krásne vonia za medom.
@handzokovazuzana a niekto bol upratať byt? Je fajn že sa vetra ale ak sú tam tekutiny tak sa to bude stále šíriť.
Profesionálov vyčistiť byt. A u seba vonné tyčinky, sviečky ak ich nemáš rada, tak difuzér, čistič vzduchu, proste niečo, čo pohlcuje zápach.
keby daco, kuk sem
https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/ospravedlnenie-za-utok-na-moju-dceru/
vydarena rodinka
@viestta tá si riadne uletela.
@bessie12 @lenkasarka uz jej to zmazali
@viestta tá si riadne uletela.
@lenkasarka o čom to bolo? Zmizlo mi to doslova po prvej vete...
o vela ste neprisli, vraj mamicka ziadala ospravednemie jej a jej dcere za urazky, ktore odzneli v tejto debate. Ale kedze aka matka taka Katka bolo to presne v tom istom "priatelskom tone" ako tu. Vsetci su blazni, len ona lietadlo