Ako účinne vyprať šiltovku od potu?
Ahojte, ako vyprať šilc od potu ? Viď foto
Mám doma napríklad sódu kalcinovanu

Normálne hodím do práčky. Nikdy sa jej nič nestalo
Do práčky. Ani by ma nenapadlo v rukách to prať.
Tiez v pracke periem siltovky 🙂
Siltovky periem v pracke s ostatnym pradlom, vo vrecku na podprdy
@zdeno525 perkarbonat sodný kúpiš v DM, 2 polievkové lyžice do horúcej vody (60 stupňov a viac) do nádoby, kde to necháš odmočiť niekoľko hodín (aktívny kyslík sa uvoľní, takže to bude bublať). Potom už len preplákať v čistej vode a bude ako nová. Takto čistím šiltovky manželovi, do práčky neodporúčam
My šiltky perieme normálne v práčke. Akurát pri schnutí ju treba vyložiť napr.uterakom aby sa nezdeformovala
Periem v práčke, ale suseda dáva do umyvacky. Raz sa chystam aj ja vyskúšať. Ale keď v tej umyvacke vždy niečo je
@zdeno525 ja som manželovu šiltovku dala samostatne do umývačky riadu s tabletkou na riad. Šiltovka sa nepokrcila a krásne vyčistila 👍
Veď to daj do práčky pre boha, ja šiltovky periem každú chvíľku neviem si predstaviť aby mi deti nosí také zapotene šiltovky na hlave
Raz som dala do práčky a nikdy viac, zostala škaredá. Moji chalani maju značkové šiltovky a nemienim ich ničiť a po jednom opratú v práčke vyzerajú ako staré. Ja ich spchujem čistou horúcou vodou, častejšie, aby sa neurobili tieto fľaky, čo máš ty…
Raz som dala do práčky a nikdy viac, zostala škaredá. Moji chalani maju značkové šiltovky a nemienim ich ničiť a po jednom opratú v práčke vyzerajú ako staré. Ja ich spchujem čistou horúcou vodou, častejšie, aby sa neurobili tieto fľaky, čo máš ty…
@anonym_0eec7e týždeň je nosena na dovolenke
@anonym_0eec7e ja tiež kupujem deti drahšie značkové a práveže tie držia toľko praní a tie lacné čo sú tie sa pokrcia ale keď natiahnu na hlavu je to ok
Periem v prácke na ručnom praní ....zatiaľ všetky prežili .
po poslednom prani sa na dcerinej rozstrapkala vpredu latka ktorou bol potiahnuty šilt.. ale to uz moze byt aj unavou materialu lebo to je presne to miesto ktorym vzdy drcne do zmrzliny a musim to kefou najprv vyšuchat.inak nemilosrdne do pracky idu vsetky.
skús s brezovým šamponom jemnou kefkou a potom dať klasický vyprať.

@zdeno525 normálne do vedra vodu s prachom na pranie namoc a jemne kefkou očistí