icon

Ako vybrať najlepší stroj na umývanie podláh?

14. dec 2023

Ahojte dievcata. Chcem sa opytat, poradit. Rada by som si kupila nejaky stroj na umyvanie plavaciek a dlazby v kupelni. Potrebujem to na kazdodenne pouzivanie - rychlo stiahnut a hotovo. Moze aj povysavat, ale ide mi hlavne o umyvanie, na mokro. Neviem ci skor parny so snurou (netreba riesit nabijanie, zabije vraj aj bakterie) alebo akumulatorovy (byva asi lahsi, ale zas vydrzi pracovat na jedno nabitie kratsie). Neviem to porovnat, vyhody-nevyhody. Mala som moznost len vidiet ako pracuje Jimmy hw8. Nasla som tieto na obr. Mate ich niektora? Pripadne vedeli by ste mi nejaky iny poradit? Dakujem za tipy.

Ako vybrať najlepší stroj na umývanie podláh?Ako vybrať najlepší stroj na umývanie podláh?
viestta
14. dec 2023

Ak mas plavacky zabudni na parny cistic, voda sa vyzraza na podlahe a napucia ti hrany

leni1405
20. dec 2023

Ja som čítala na mnohých recenziách že Bisell je veľmi kvalitný. Uvažovala som nad ním ale máme malý byt ,všade prekážky, to je skoro ja väčšiu plochu asi. Chodba, obývačka atď...

ctahka
20. dec 2023

Ja mám parný mop rowenta, má tri stupne,je aj na plavacky,ale čistí sa to na najmenšom stupni, dlažby zase na maximálnom...s tými tycovymi neviem poradiť... keď však chces parným umývať, musíš mať dobre povysavane, keďže potom sa zle zotiera(aspoň mne) preto neviem, či je úplne ideálny na každodenné zotieranie...

marcelas82
20. dec 2023

Mám parný mop a podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze , nemá to pravý uhol čiže bordel ostáva v rohoch 🫣 najlepsie je aj tak normálne s mopom , čo sa dostane aj do rohu