icon

Ako vyčistiť čierne prisavky do vane?

1. okt 2025

ahoj dajú sa nejak vyčistiť tiezo plastové prisavky?
su od vody a boli v uzavretej plastovej nadobe :(

Ako vyčistiť čierne prisavky do vane?
evkaa23
1. okt 2025

@anonym_autor biely domestos na to naliat a nechat posobit mozno hodinu ( alebo cez noc) a potom len poriadne umyt cistou vodou. Ten domestos zabera aj na plesen v sprchovom kute.

stellarstar
1. okt 2025

Toto by som vyhodila

pribinak
1. okt 2025

Pleseň ….vyhod do kosa

really8
1. okt 2025

@anonym_autor
@anonym_autor plesen, nastriekaj savom ale tiez by som vyhodila

kacena4
1. okt 2025

ked ich pouzivas v penovej vode splesniveju treba ich vzdy po kupani vyumyvat v cistej vode

viestta
1. okt 2025
@kacena4

ked ich pouzivas v penovej vode splesniveju treba ich vzdy po kupani vyumyvat v cistej vode

@kacena4 vyumyvat nestaci, musia aj vyschnut, cim rychlejsie, tym lepsie. A nie je to penovou vodou, je to vlhkostou. Ked budu skladovane mokre, splesneju aj ked sa macali len v cistej vode

kitycat
1. okt 2025

Vyhodit a nezatvarat do nadoby 🙄

Nam sa robi plesen aj na detskej vanicke ked nezmyjem mydlovu vodu

autor
1. okt 2025
@evkaa23

@anonym_autor biely domestos na to naliat a nechat posobit mozno hodinu ( alebo cez noc) a potom len poriadne umyt cistou vodou. Ten domestos zabera aj na plesen v sprchovom kute.

@evkaa23 skusim dikes

cacianka
2. okt 2025

Do nejakej zatvaracej nádoby zalej trochou vody a hocijaký wc gel, zatvor a poriadne zatrep. Trepanie opakuj, viac x, aby sa dostal kokteil všade a pomohol obiť pleseň. Kľudne nechaj pôsobiť cez noc, alebo cez deň niekoľko hodín, dobre umy a osuš. Ak nepomôže na 1.x, opakuj. Dobré bieli aj savo, ak treba pomôže aj stará špongia , vysuchat.
Ak nezaberie, vyhodiť. Ale malo by. Naj eko riešenie je horúci ocot a zaliať nim.

autor
2. okt 2025
@cacianka

Do nejakej zatvaracej nádoby zalej trochou vody a hocijaký wc gel, zatvor a poriadne zatrep. Trepanie opakuj, viac x, aby sa dostal kokteil všade a pomohol obiť pleseň. Kľudne nechaj pôsobiť cez noc, alebo cez deň niekoľko hodín, dobre umy a osuš. Ak nepomôže na 1.x, opakuj. Dobré bieli aj savo, ak treba pomôže aj stará špongia , vysuchat.
Ak nezaberie, vyhodiť. Ale malo by. Naj eko riešenie je horúci ocot a zaliať nim.

@cacianka oki tiež vyskušam

domka222
2. okt 2025

Toto už úplne nedáš dole si myslím. A deťom by som to do vody také už nedala.

autor
2. okt 2025
@domka222

Toto už úplne nedáš dole si myslím. A deťom by som to do vody také už nedala.

@domka222 do vody sme to mali ked bol syn menši ptm sme nato zabudli a teraz to podrebujeme na trenovanie klenby na nohách
a do vody by som to už určite nedala ;)