icon

Ako vyčistiť kompozitnú podlahu?

nikuskaniki889
8. máj 2025

Ahojte,
Prosim vas, otazka na tych co mate doma kompozitnu podlahu? Aky cistiaci prostriedok pouzivate?
Ja mam svetlu podlahu kompozit v celom byte a som z toho uz na nervy, po roku a pol je na nej akoby vrstva spiny. Na niektorych miestach je podlaha vyrazne tmavsia. Cistim to na kolenach, rukami, vtedy vidim kolko spiny ide dole ale su potom flaky.
Viete mi prosim poradit, co mam na to pouzit?
Dakujem.

simona1998
8. máj 2025

@nikuskaniki889 ja používam klasicky ajax do vody a je pekná . 🤷‍♀️🙂

leveta
8. máj 2025

@nikuskaniki889 ahoj. Pripájam sa. Mamina dala do chodby a kuchyne pred rokom kompozitnú. Upratujem jej ja, a tiež je "špinavá". Má tmavý odtieň, ale tiež je to vidno voľným okom. Ručne hubkou umývam, keď mám čas zrovna a ďakujem Bohu, že ju nedala do celého bytu.
Snáď nám niekto poradí 🫣

nikuskaniki889
autor
9. máj 2025
@simona1998

@nikuskaniki889 ja používam klasicky ajax do vody a je pekná . 🤷‍♀️🙂

@simona1998 a co to je za podlahu? Ja mam Egger

nikuskaniki889
autor
9. máj 2025
@leveta

@nikuskaniki889 ahoj. Pripájam sa. Mamina dala do chodby a kuchyne pred rokom kompozitnú. Upratujem jej ja, a tiež je "špinavá". Má tmavý odtieň, ale tiež je to vidno voľným okom. Ručne hubkou umývam, keď mám čas zrovna a ďakujem Bohu, že ju nedala do celého bytu.
Snáď nám niekto poradí 🫣

@leveta uplne rozumiem. Ja ju mam v celom byt :( a aku mas farbu? Ja bielu, taky mramorovy vzor takze tam je to vidiet extra. Je to od Eggeru

simona1998
9. máj 2025
@nikuskaniki889

@leveta uplne rozumiem. Ja ju mam v celom byt :( a aku mas farbu? Ja bielu, taky mramorovy vzor takze tam je to vidiet extra. Je to od Eggeru

simona1998
9. máj 2025

Tu ju vidieť

leveta
9. máj 2025
@nikuskaniki889

@nikuskaniki889 parador. Farba je nejaký dub ale neviem už, divy dub asi .podobná ako dala fotku simona ale tmavšie

nikuskaniki889
autor
9. máj 2025
@simona1998

Tu ju vidieť

@simona1998 ja mam takuto, naozaj skoro biela.. Aj ked dnes je uz viditelne tmavsia a flakata. Fotka je spred roka