Ako vyčistiť špáry na podlahe v kuchyni?
Ahojte, poprosím vás odporučte mi nejaký parný čistič alebo niečo fakt dobre na očistenie špár na zemi v kuchyni a obývačke. Mam svetlo hnedú sparovku ale je už až tmavo hneda 😆 a chcela by som si kúpiť nejaký čistič.
kouzelna nanohubicka profissimo z dm,ide to na 1-2 tahy...
Ja cistim s karcherom ale dam si nadstavec taku kefku a idem postupne . Takto v kuchyni cistim 2krat do roka ale trva to kedze treba ist postupne pridrzat na jednom mieste trosku a kuchynu mam velku...potom ten bordel zortiem a este umyjem celu podlahu.
Parnym cisticom sa narobis viac ako rucne.ja som to cistila pulirapidom a pekne kefkou.islo to rychlo. Kyblik voda namocit dat pulirapit a surovat kefkou pekne na kolenach. Nastastie sme vsade dlazbu vymenili .dlazba je uz len v kupelni
Ja v kúpeľni čistim citro dekom. Do okrúhlej kefky mi muž navrtal skrutku, tu prichytim do vŕtačky. Do spar dám vodu s citro dekom, nechám pol hodinku účinkovať, zapnem vŕtačku, kefka sa krúti vydrhne špinu a špary ostanú krásne čisté. Ručné by som to nedrhla.

Na spary staci aj najlacnejsi parny cistic z lidla, ale pocitaj s tym, ze staravis nejaky cas na styroch a budes tu spinu vyfuhovat parou centimeter po centimetri. Alebo skus cistic spar Fixinela, len ho treba nejaky cas posobit a potom niekolkokrat dobre vymyt cistou vodou.