Ako zachrániť biele oblečenie po nehodnom praní?
Ahojte. Omylom so dala prať biele kratase materiál taký do fitka šušťavý s čiernym. Dá sa to nejak ešte zachrániť? Manžel ma zabije keď to zistí
@anonym_autor Skús namočiť do perkarbonátu, kúpiš v DMke. A potom vyprať.
@anonym_autor neboj, kvôli kratasom nepôjde na 20 rokov do basy.
@anonym_autor a co by sa akoze malo stat? Ak mas kvalitne materialy, tak jedno pranie nic nespravi. Ak ti to cierne pustilo farbu a zafarbilo biele veci, tak kup odfarbovac na omylom zafarbene pradlo, maju v kazdej drogerii.
A prehodnot co kupujes, lebo dnes uz kvalitne veci farbu nepustaju.
@anonym_autor a co by sa akoze malo stat? Ak mas kvalitne materialy, tak jedno pranie nic nespravi. Ak ti to cierne pustilo farbu a zafarbilo biele veci, tak kup odfarbovac na omylom zafarbene pradlo, maju v kazdej drogerii.
A prehodnot co kupujes, lebo dnes uz kvalitne veci farbu nepustaju.
@sissy27 aký odfarbovač prosím
Že kraťasE 🤣🤣🤣
Že kraťasE 🤣🤣🤣
@anonym_b3cb98 A čo je na tom? Hodina slovenčiny, či?
Že kraťasE 🤣🤣🤣
@anonym_b3cb98 máš asi dosť smutný život 😢
@anonym_b3cb98 máš asi dosť smutný život 😢
@anonym_autor zato, že ty nevieš učivo ZŠ, ja smutný život nemám 😅😅😅
@anonym_autor zato, že ty nevieš učivo ZŠ, ja smutný život nemám 😅😅😅
@anonym_b3cb98 😢😢 prepáč že si upravujem slová podľa lokality kde bývam.
A teraz sú sivé či čo ? Inak ja stále dávam papierik na zachytenie farieb a dá sa všetko miešať
A teraz sú sivé či čo ? Inak ja stále dávam papierik na zachytenie farieb a dá sa všetko miešať
@sisska96 ano sú sivšie, tiež som dala papierik, ten dávam na každé pranie no vôbec som si ich nevšimla
@anonym_autor mne pomôže vždy puer q minimálne na 60stupnov prať- aktivuje sa pri 60 stupňoch.
Tak vyskúšaj sanytol prací prášok na biele https://etabletka.sk/obchod/sanytol-dezinfekcny...

@anonym_autor savo