icon

Ako zachrániť zafarbenú zimnú čiapku?

7. nov 2025

Ahojte, dnes som kúpila malej čiapku na zimu. Už hrozná bola tá cena a ja som ju dala prať s čiernym (je šedá) a po vytiahnutí zo sušičky ma skoro porazilo, sú na nej modré fľaky. Ešte aj kúsok dekorácie sa odlepil. Dá sa zvrátiť tá farba? 28€ za čiapku v prdeli. Je to hrozné

anonym_5709fd
7. nov 2025

ak si prala podla stitku tak reklamovat inak jedine skust prefarbit .. inak dietatu je jedno co ma na hlave-hlavne ze je v teple

autor
7. nov 2025
@anonym_5709fd

ak si prala podla stitku tak reklamovat inak jedine skust prefarbit .. inak dietatu je jedno co ma na hlave-hlavne ze je v teple

@anonym_5709fd tak nie je tam napísané že prať samostatne tak ma to vôbec nenapadlo a štítok mi baba odtrhla už v obchode

autor
7. nov 2025
@anonym_5709fd

@anonym_5709fd a síce dieťaťu je to jedno ale mne sa toto nepáči ani na dvor..

anonym_5709fd
7. nov 2025

to skor zafarbil brmbolec alebo ta macka ci krysa ci co to je .. skus to prefarbit na cierno ... ..ale osobne mne sa to aj paci vyzera to ine zaujimavo ... taka batika

autor
7. nov 2025
@anonym_5709fd

to skor zafarbil brmbolec alebo ta macka ci krysa ci co to je .. skus to prefarbit na cierno ... ..ale osobne mne sa to aj paci vyzera to ine zaujimavo ... taka batika

@anonym_5709fd myslíš že hentá blbosť to mohla takto zafarbiť? No skúsim to ísť zajtra vyreklamovať teda ale neviem čo mi na toto povedia.

anonym_5709fd
7. nov 2025

hej iste reto vzdy davam bud ocot alebo papierik na chytanie farby ked periem nove veci

viestta
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_5709fd tak nie je tam napísané že prať samostatne tak ma to vôbec nenapadlo a štítok mi baba odtrhla už v obchode

@anonym_autor pustila ti farba z bambule

autor
7. nov 2025
@viestta

@anonym_autor pustila ti farba z bambule

@viestta ďakujem. A aké mam možnosti pri tej reklamácii? Čo keď mi nebudú chcieť uznať alebo ako to funguje ? Ešte som nikdy nemusela reklamovať z takéhoto dôvodu

kitycat
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor stitok mas vnutri, ze ako prat a susit predsa, to na cenovke nie je

anonym_21757f
8. nov 2025

@anonym_autor Takuto ciapku by som dala prat max na 30C, vlnu, a uz vobec nie s ciernym pradlom. Zaplatit za polsky shit 28E ( popripade cinsky) je ciste blaznovstvo. Max 8E.

autor
8. nov 2025
@kitycat

@anonym_autor stitok mas vnutri, ze ako prat a susit predsa, to na cenovke nie je

@kitycat veď píšem že na štítku NIE JE napísané že prať separatne

autor
8. nov 2025
@kitycat

@kitycat ešte doplním, to že štítok odtrhla som myslela kvôli reklamácii že niektoré obchody to neakceptuju ak tam nie sú všetky vysačky ako pri kúpe

anonym_15e10a
8. nov 2025

Uz tam nekupuj, ako môže odtrhnúť štítok, ved ako vieš, ako máš prať potom... Boze môj, to je predavacka
A tiež to podľa mňa zafarbil ten brmbolec
A normálne reklamacia a sťažnosť . Keby ti ho aspon naspäť dala do ruky

mk1111111111
8. nov 2025
@anonym_autor

@kitycat ešte doplním, to že štítok odtrhla som myslela kvôli reklamácii že niektoré obchody to neakceptuju ak tam nie sú všetky vysačky ako pri kúpe

@anonym_autor a ako by si to prala? so stikom?

anonym_0763a2
8. nov 2025

Reklamovať.
Ale nehnevaj sa , za toto cudo dat takmer 30 eur🫣 kde si ju kupovala? Vyzerá ako čiapka z cinanu, este ked ti aj cenovky odtrhla (ich bežné správanie, aby si nemohla vrátiť) a este je aj nekvalitná.

simsalabim
8. nov 2025

Ja by som ju vratila do obchodu s tym, ze ta bambula to zafarbila.

kitycat
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aj tak by si ju odtrhla kedze si ju prala

drobcek100
8. nov 2025
@anonym_autor

@kitycat veď píšem že na štítku NIE JE napísané že prať separatne

@anonym_autor ono niekedy je lepšie takéto veci prať ručne pokiaľ neviem zloženie

viestta
8. nov 2025
@anonym_autor

@viestta ďakujem. A aké mam možnosti pri tej reklamácii? Čo keď mi nebudú chcieť uznať alebo ako to funguje ? Ešte som nikdy nemusela reklamovať z takéhoto dôvodu

@anonym_autor ja neviem ake mas sance. Skus, uvidis

autor
8. nov 2025

Tak baby nebol žiadny problém, mohla som si vybrať čokoľvek iné

drobcek100
8. nov 2025
@anonym_autor

Tak baby nebol žiadny problém, mohla som si vybrať čokoľvek iné

@anonym_autor Tak to je super 👍

anonym_51a372
8. nov 2025

Na ja neviem ,ale za čiapku dať 28e?to vážne??a nemala si to prať s čiernym prádlom,to čo bolo za nápad??však je svetlá

anonym_5709fd
8. nov 2025
@anonym_51a372

Na ja neviem ,ale za čiapku dať 28e?to vážne??a nemala si to prať s čiernym prádlom,to čo bolo za nápad??však je svetlá

@anonym_51a372 a nieje to jedno kolko za co dala? ved na to sa nepytala ... kazdemu sa ine paci .. vec vyriesila takze uplne zbytocne sa do nej pustas

princezna_bosorka
8. nov 2025

@anonym_autor mna by viac trapilo, ze si dala 28 e za ciapku 🙈 a skaredu, to zafarbenie jej nijak neublizilo...

anonym_51a372
8. nov 2025
@anonym_5709fd

@anonym_51a372 a nieje to jedno kolko za co dala? ved na to sa nepytala ... kazdemu sa ine paci .. vec vyriesila takze uplne zbytocne sa do nej pustas

@anonym_5709fd a teba čo je do mňa?

anonym_5709fd
8. nov 2025
@anonym_51a372

@anonym_5709fd a teba čo je do mňa?

@anonym_51a372 to co teba do autorky

anonym_51a372
8. nov 2025
@anonym_5709fd

@anonym_51a372 to co teba do autorky

@anonym_5709fd ja som sa jej pytala nie teba avysvetlila jej ,že čiapka je skvelá a nemá sa prať s tmavým,aby sa vytvarovala takejto chyby do buducna

srnka79
11. nov 2025

@anonym_autor ak nepomohol vanish, tak bud odfarbovac, ale skor asi zafarbit namodro napriklad.

simca06022011
11. nov 2025

inak nabuduce otoc naopak tu capicu a pozri sa, ci nevies ten brbolec odmontovat pred pranim, zvyknem to mat zaviazane na vacsine capic (ved niekde byva jemny ten brmbolec, dokonca kozusina atd) a prat bez toho = nebude farbit. nikdy tie brmbolce neperiem ak fakt nemusim a vzdy strikovance periem na jemnom programe a v rovnakej farbe

simca06022011
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor reklamacia nema nic s vysackami, ty mozes reklamovat tovar aj do 2rokov, to znamena ze nemas vysacky odstarnovat. To je rovnaka fama ako to ze si treba krabice od vsetkeho odkladat