Ako zistiť vôňu použitej aviváže?
Dobrý prosím vás dá sa niejako zistiť co bolo použité na prádlo ci avivaz / prasok atď? objednala som dcérke niejake veci od jednej pani a voňajú riadne krásne krajšiu vôňu som už dlho necítila pytala som sa jej v com to prala a napisala mi ze nevie ze to prala už dávno aj keď si myslím ze to sa nedá zistiť jedine skúšať nájsť to správne ale keď je toho tak veľa 🤔 po prípade poraďte niečo na vonave pradlo ďakujem 🙏 ja používam Lovelu som veľmi spokojná ale skúsila by som aj niečo iné
@julkaaa1 no napr stacilo by ak by napisala ci to bolo v detskom prane = by sa ti zuzili moznosti:D mne kedysi uzasne vonal silan sensitive + persil sensitive... lenze napr kupila som ten silan prednedavnom a uz mi nevonal vobec :D proste aj receptury sa menia.
@julkaaa1 vyskúšaj voňavý domov, u mňa to je závislosť❤️ alebo Giovanni fresh cotton nádherná vona
Inak mne sa tiez toto deje, že jedna kamoška mi dáva veci po svojich deťoch a voňajú neskutočne a ona že to prala hrozne dávno už. Mne napríklad moje veci nikdy tak nevonaju, aspoň nemam ten pocit 😏😏😏 ona používa kapsuly Ariel all in one pods. Milujem tú vôňu.
Ona mi to poslala v tých sackoch co predávajú na poste aj ten sacok tak vonal najprv som si myslela ze to tie sacky tak voňajú ale potom som aj to pradlo ovonala a vonalo riadne krásne no nič budem asi dajako skúšať
Tiež neviem to ma len tak napadlo ved dneska sú appky skoro na všetko 😃
@julkaaa1 ja pouzivam detsky persil a k tomu ako avivaz olej do prania od Vonavy domov-Ninfea.vonia to ako detska nivea,jemna cista vona.
@lenkakamen mne napriklad od Giovani fresh cotton nevonia vobec,tesila som sa nan ked ho mali ako novinku a veru som bola sklamana.ale zelena jablkova vona od nich je fantasticka
@simona92101 fakt? Mne to brutálne vonia .napr.aj ťa fialová je krásna len je pre mňa úplne prenikava
@lenkakamen mne napriklad ani od Vonavy domov tie akoze detske ani jedna nevonia ako detska,mali sme rozne vzorky a muz na tie detske povedal ze smrdia ako do zachoda vone.ale od Giovanni mu zase vacsina z nich vonala,napr.cierna alebo modra,ale to su zase velmi silne vone.
Tak možno v roku 2124 prilozis mobil k voňavým veciam a túto baby, čo sú také voňavé fajnsmekerky ti do minúty dajú odpoveď.
Cuchovy a chuťový "reproduktor".
To by bolo!
Dovtedy asi nič😅

ja používam puellu ale dávam menšie množstva ako píšu, mne tak vyhovuje že pekne vonia ale nie intenzívne… a raz mi tiež poslala pani krásne voňavé veci a ona to prala s guličkami lenor…