Akú aviváž použiť pre voňavé prádlo?
Ahojte zaujima má akú avivaz používate nakoľko mám pocit že som skúsila všetko ale zo žiadnych mi po praní nevonia prádlo. Olejčeky nie, nakoľko sme v podnájme a nechcem poškodiť práčku majiteľovi ( videla som že niektoré sú schopné doslova rozožrať plast). Najlepšie také, ktoré sú dostupné normálne v obchode či drogérii, nechcem objednávať moc, ďakujem 🙈
@simcucik dávaš gél alebo prach na pranie? 🧐
@simcucik silan sensitive mi krásne vonia ale dávnejšie som používala aj guličky unstopables, ako ten lenor vyššie a to krásne aj dlho voňalo.
Puela
Mne dlho vydrzi na obleceni lenor fresh air effect a na posteľné pradlo používam silan s esenc.olejmi, citim to z perin aj po 100 rokoch v skrini
@simcucik a peries s praskom alebo gelom?
Ja ked citim niekoho kto perie v silane sensitive alebo zltom silane..mne to tak zle vonia. Krasne mi vonia ruzovy silan wild rose, predavaju ho v rakusku. A potom puella zelena a este premotivovana vila je celkom ok. Mne vonia aj bez avivaze len cisty tekuty ariel color alebo kapsule. To je tiez taka moja oblubena vona.
Lenor sensitive guličky
@abcmajacba gél aj kapsule z dm
@zuzuliennka1 gél a kapsule z dm
@simcucik skus klasicky prasok. Pouzivam prasok ariel, a pradlo mi vonia aj bez avivaze. Prasok sa aj lepsie rozpusti, nezanasa sa pracka. Gel (kapsuly) nevyperie tak dobre ako prasok
@simcucik ja odkedy na odporúčanie opravára praciek používam prach na pranie, prádlo mi vonia. Najprv prestalo prádlo voňať a riešila som rôzne aviváže a potom začalo prádlo smrdieť... Púšťala som často naprázdno s čistiacimi prostriedkami na 90st tak bol chvíľu kľud a opäť smrad... Nakoniec ten opravár a teda prach a super 👌.
Ja som to vyriešila skôr takou skratkou. Keď potrebujem voňať dávam si na seba veľmi silny parfum, a neriešim žiadne aviváže. Vždy sa ľudia pýtajú že čo tak krásne voni 🙂 som toho názoru ze práčka má vyprať prádlo, nie z prádla spraviť voňavé.
Eurona
@simcucik ahoj, ja používam Lenor Professional. Je určený do hotelov a podobne. Kvalitou je ako aviváž z Nemecka. Má 5 litrov, takže vydrží veľmi dlho. Tento Lenor majú napríklad v Alze. Existuje niekoľko vôní. A samozrejme ako bolo vyššie spomenuté používam len prach na pranie, konkrétne Ariel.
Teraz mám coccolino fresh and soft..blue splash dala som 1 vrchnacik a prádlo vonia aj po vysušení takou korenisto- sladkou vôňou.

Ahoj, za mňa jednoznačne Lenor guličky do prania. Mávajú ich v DM či v Tescu, tam nakupujem ja, ale väčšinou všade asi.