icon

Čím očistiť znečistené tenisky od gumy?

khuliniova
2. apr 2024

Baby potrebujem vašu radu.. Boli sme s deťmi na kolotočoch a môj drahý si ušponil tenisky o gumu na autíčkach.. Neviem akým spôsobom sa mam do toho pustiť aby som ich neposlala na večné veky 🤦😁ďakujem 😊😊

Čím očistiť znečistené tenisky od gumy?
Strana
z2
zvieratko31
5. apr 2024

@khuliniova najlepša je taká pena z Deichmanu, ozaj vyčistí všetko, aj tento materiál. Pošlem foto neskôr.

zvieratko31
5. apr 2024

@khuliniova nebudeš ľutovať

martinuccia
5. apr 2024

@khuliniova chcem sa opýtať tých,ktoré ste tu napísali,že ich dáte do práčky,také špinavé plus podrážky od všetkých možných špín, povedzte ako potom očistite práčku po praní? Či potom tam dáte kľudne prať spodné prádlo a šaty?

leilak
5. apr 2024

@barbora0308 Aj ja už roky používam Cif na všetko ako aj na tenisky. Aj na bielu magnetickú tabuľu. Minule kolega omylom na ňu písal permanentným popisovačom🖍. A Cif to dokonale vyčistil na bielo 👌

gabrielkaa
5. apr 2024

Tenisky, ak prať, tak na 30ke max. A keď je tam koža tak by som to ručne tým cifom. To mne vždy pomohlo. Zubnú pastu som ešte neskúšala ale dobrý tip.

gabrielkaa
5. apr 2024

@martinuccia pred tým ako sa dajú do pračky tak sa umyjú podrážky samozrejme.

ouwecka
5. apr 2024

@martinuccia podrazku od blata umyt predsa,to je jasne,vzdy po prani tenisiek ale čistim.a.dezinfikujem

bobkovci5
6. apr 2024

Cif alebo biela Zubná pasta odporúčam vždy sú ako nove.

wiktoriamka
6. apr 2024

@luciaruz a potom vyzerajú aj tie vzťahy tak ako topánky chlapov… nerobme pre nich uz nic,no a potom sa pýtajme preco sa nam vzťahy rozpadajú… sak nezdvíha pani za neho tazke nabytky alebo ja ani neviem k čomu to prirovnať….ja nerozdelujem prácu na mužskú a ženskú,ale su veci ktoré idú lepsie ženám tak naco do toho ťahať chlapa? Ja môjmu rada tenisky operiem a on je ten co zavesí dvere,natiahne omietku…. #peace

wiktoriamka
6. apr 2024

@khuliniova a ano Cif odporúčam aj ja

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
vikus14
6. apr 2024

@wiktoriamka a presne, ved aj o tom je manzelstvo - pomahame si navzajom, spolupracujeme 😊

Strana
z2