Ako čistiť podlahy pri bábätku?
Ahojte, okrem parného stroja s akými prípravkami zmývate podlahy?
Pri bábätku sa inakšie čistia podlahy ako bez bábätka?
Ja by som hlavne žiadnu chémiu nepoužila a ani nepouzivam
@minenkak a o čom je moja otázka? Pýtam sa s čím OKREM parného stroja zmývate podlahu. Co je ťažké na otázke? Tak napíšem, sanytol, čistá voda, Voda s octom,.... Ja už neviem, to nikto nečíta s porozumením?
Handra voda,mop voda,pýtala si sa pri bábätku ,tak som sa opýtala či je s, alebo bez nejaký rozdiel
Tak ako bez bábätka,umývala som prostriedkom určeným na podlahy,len častejšie.Ved aj riady a vecicky umyvaš,a peries prípravami na to určené.Moji vyrástli a sú zdraví a nič som nemenila.
Prostriedky bez chlóru alebo ocot+voda.
Ked sme nemali parny mop tak obycajny pripravok z dm na laminatove podlahy, a teda viac umyta nebola ako bola 😂. Teraz striekam sanytolom a parny mop.
Ano, cistou teplou vodou alebo obcas trochu Sanytolu, aj to len v chodbe, kde mi starsi pobehali. Ale viac to bolo a je zaprasene, ako ciste, minule uz ochutnala aj listy a ihlicie, co sa donieslo na topankach. Chlor nepouzivam, 1 Savo som kupila v covid sialenstve, ostalo nepouzite, samej mi to vadi na dychanie, mam skoro paniku z chemie. Takze nase deti vyrastaju skor v spine ako sterilnom prostredi.
Klasickým prostriedkom na podlahy. Obe decká podlahu aj lízali, aj neskôr jedli zo zeme, a neotrávili sa 😄
Klasicikym pripravkom na podlahy 🤷♀️
Klasika..jar, sanytol, alebo denkmit..nič extra..a mame laminát takže parny stroj nemôžem použiť....ani som sa nezamyslala umývať to inak ako predtym
Ja umývam podlahu mopom a horucou vodou občas občas tam dám kus niečoho na podlahu, používam čapovanú drogériu a úprimne keď vidím kde všade sa môj syn dostane čo všetko chce ochutnať a pod. už to akosi neriešim ale jasné, že žiadnu silnú chémiu nepoužívam
Hygienický prírodný čistič na umývanie podlahy Cleanee:
https://www.drmax.sk/hygienicky-cistic-na-podla...
Nemam parny mop. Umyvala som podlahy a doteraz umyvam vodou s troskou saponatu na podlahy. Zatial vsetci zijeme, aj lezun to prezil bez komplikacii.
Ale spytam sa ta inac: Myslis si, ze je nieco ucinnejsie a bezpecnejsie ako parny mop? Bez chemie umyje aj mastnotu, aj vydezinfikuje v jednom kroku.
Ajax a voda ale ja som si po čase kúpila parný mop lebo mi to prišlo lepšie.. ale sem tam dajme tomu raz za dva mesiace som umyla aj savom lebo mame psa
teraz mam karcher parny mop, umyvam nim. bez akejkolvek dezinfekcie, cistiaceho pripravku, nic len voda. pred rokmi pri prvej dcere som umyvala len handou a jarovou vodou. ale teda, ja casto podlahy neumyvam. robot mi vysava 2x denne, podlahy zmyvam 1x tyzdenne. obe deti mam "odchovane" na zemi, snad ziadne jedlo nezjedli, kym sa nepovalalo po zemi, dnes jedla mala tarhonu s brokolicou, vysypala z misky na podlahu a tak sa najedla. vo vseobecnosti radim vyhybat sa dezinfekciam a sterilnemu prostrediu, pretoze sa potom na dieta budu lepit vsetky "pliagy".
@matkahelka ved presne takto rozmýšľam aj ja. Pri prvom som zmyvala s dezinfekčným prostriedkom, nebolo to múdre. Teraz to chcem robiť inak. Samozrejme, že dieťa nedržím v čisto sterilnom prostredí ved to sa ani nedá ako tu niektoré primadony preháňajú. Pri staršom sa to ani nedá, napr ak má chorobu co menšieho zavriem v druhej izbe? 😄