Čo je to vo wc?
zeny chcela som.ist na wc ja som totálne v šoku fakt roztrasena idem na wc a tam.dačo mna drbne co to je
@jeliz59 potkani chvost
@jeliz59 na akom poschodí bývate?akurát nedávno som videla článok,že nemajú problém sa dostať až niekam hore do bytov cez záchod.Ja mam z tohto paniku,že sa to stane aj nám.
Potkan alebo myš.
@anonym_342051 druhe
@jeliz59 mate to ešte tam?nemohol niekto niečo splachnut z rodiny alebo nepadlo vám niečo do záchoda?
Co mam.robiť,,,,😭😭😭😭😭😭
Nemám jho doma e v praci.....
neviem.aninpisat ty vole fakt šok v zivote by ma.toto nenapadlo ani by som.to nečakala komu mam.zajtr rano volať prosim.Vas neviem deratizácia alebo.co
Skús to "vystrašiť" aby vybehol kus hore aby si ho videla... Neviem či takto vo vode dokážu žiť... Ak tam bude rýchlo zavri a zabarikaduj ho, ráno poriesite deratizera. Pisat môžeš aj do vane prípadne... Skús nám ho lepšie odfotiť či to je ozaj potkan alebo len nejaký kus trávy
Skús to "vystrašiť" aby vybehol kus hore aby si ho videla... Neviem či takto vo vode dokážu žiť... Ak tam bude rýchlo zavri a zabarikaduj ho, ráno poriesite deratizera. Pisat môžeš aj do vane prípadne... Skús nám ho lepšie odfotiť či to je ozaj potkan alebo len nejaký kus trávy
@anonym_987acf Ťažko takto z fotky veru, ale tak mňa by to tiež nenechalo chladnou. Idem základnú moje WC.
toro vobec nevyzera na chvost potkana ani myši
Tiež mi to príde ako smetie, skús spláchnuť alebo do toho stuchnut a odfoť tak....
Zbytočne budeš volať deratizera ak to je len nejaký kus trávy
Chvosty nemajú rovnakej hrúbky po celej dlžke,ale pri tele sú širšie a ku koncu sa zužujú.Vážne ste nevideli myš alebo potkana nikdy ani na videu alebo fotke?🙄
Však si vyguglite pred tým,ako tu začnete šíriť paniku
To nebude potkan. Ma to nejake rkvne zakoncenie
Chvosty nemajú rovnakej hrúbky po celej dlžke,ale pri tele sú širšie a ku koncu sa zužujú.Vážne ste nevideli myš alebo potkana nikdy ani na videu alebo fotke?🙄
Však si vyguglite pred tým,ako tu začnete šíriť paniku
@rozculena mne tu vela veci pride divnych, vela x fotka nejajeho chrobáka a napisu plostica... stipanec=plostica, ekzém =svrab, nejaku rovnú rurku=potkani chvost 🤔🤔🤔

@jeliz59