icon

Čo so starým mydlom?

17. sep 2023

Svokor mi doniesol prekvapenie, tridsať mydiel po expiracii.
Dajte typov čo s tým?

doriiis
17. sep 2023

Normálne spotrebovať ako mydlo.Co sa môže mydlu stať?

hedviga2
Autor odpoveď zmazal
omg1992
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
17. sep 2023

Strúhať do prania

doriiis
17. sep 2023

@omg1992 ....ja viem.Moj otec nosil domov pravidelne mydla,ktoré dostávali v práci.Kvanta.Som si istá,že dodnes u našich nájdeš mydlo s expiraciou rok možno aj 2012.A umývame sa ním normálne.

tosomja
17. sep 2023

Ak sú to také, čo pekne voňajú, tak aj do šatníka. Do botníka. Zvyšok postrúhať do prania. My už používame väčšinou tekuté, ale keď ma osloví vôňa, kúpim práve do skrine. 😃

omg1992
Odpoveď bola odstránená
hedviga2
17. sep 2023

Mydlo je mydlo stále. Ale ak nechces na umývanie, ja mydla namočím do krabice s vodou. Ked je rozmočené, používam ho do práčky. Natieram ním škvrny, väčšie znečistenie napr. ponožiek, golierov, manžiet na košeli a podobne. Dám menej prášku, gelu. Nesmie sa dať mydla veľa aby nepenilo. Mam s tým mnohoročnú skúsenost. Hlavne je vynikajúce na biele prádlo, utierky, uteráky, ponožky. Mydlo stále zalievam vodou, aby nevysychalo.

autor
17. sep 2023

Ak by som takéto mydlo používala tak sa tu na mk nepýtam

autor
17. sep 2023

@tosomja nevoňia pekne

tosomja
17. sep 2023

Tak potom vyhodiť. 🤣

viestta
17. sep 2023

Pytas sa co s nim, a ked dostanes odpovede tak si zduta. Odnes ich do charity, im je jedno, ze tebe mydlo smrdi, umyt sa s nim mozu

doriiis
17. sep 2023

@autor.....zober do nejakej nocľahárne pre bezdomovcov.

lukbe
17. sep 2023

Urob gel na pranie. Ja s iným ani neperiem,len s domácim,ktorý si sama urobim.

autor
17. sep 2023

@lukbe prosím môzes dať návod/recept

lukbe
17. sep 2023

https://www.dobrarada.sk/clanok/ako-vyrobit-dom... s mydlami na umývanie som ešte nerobila,ale môžeš skúsiť skombinovať.

sofinkak
17. sep 2023

Ja som dala sociálne slabším a boli vďační, že použijú na umývanie aj pranie 😊

domiklik
17. sep 2023

@omg1992 ved indulona je výborná na topanky

omg1992
Odpoveď bola odstránená
miadi
18. sep 2023

@doriiis 😂Ja mam jedno mydlo z mexika fantasticke na cistenie skvrn na oblecku z roku 2011 😂😅nedavno ho mm skoro vyhodil som zurila ja snim cistim koberce atd . Ked deti zaspinia. Niektore veci su bez expiracie 🤣