Dá sa vyšuchaná batéria vyčistiť efektívne?
Ahojte žienka dá sa to s niečím vyčistiť úplne je to vyšuchané
to vyzerá zničené nevhodným čistiacim prostriedkom, tomu nepomôže nič…
Mne toto urobil cillit bang....odvtedy pouzivam HG penovy cistic na vodny kamen
Skús fixinelu ja vodný kameň odstraňujem tým 🙂
Toto nie je vodny kamen, podla mna teda. ja som si zohnala pink stuff pastu a teoreticky by to mohlo ist s tym. Mozno nejaka pasta ina = tuha, na olejovej baze (myslim aj v dm nieeco maju, ale to mne napr. tak dobre skrvny neodstranilo). Ta pink stuff mi dala dole z prirodneho kamena HRDZU! vana sa im umyla komplet, baterie tiez = cize ak toto je spina a nie je zodraty do cierna ten chrom alebo ako to nazvat, tak by to mohlo ist dole. Ak uz ten material je zodraty, tak to uz neobnovis. A radsej par eur potom dat do novej baterie ako to rajbat.
Odporúčam HG penový odstraňovač vodného kameňa! Nastriekaj, nechaj trošku pôsobiť a s nano hubičkou to krásne pôjde 🤗
Ja by som to skúsila citro dekom čistiť.
Neda, je to nejaká chyba vo výrobe. Ked sme stavali dom, kupili sme všetky bateria jednej znacky (talianskej), celkom 7 kusov. Sest je uplne v poriadku, krasne, lesklé a siedma vyzera tak ako na tvojom obrázku. Nie je to čistiacimi prostriedkami, po par namoceniach vodou bolo po nej a to som ju nicim necistila.Darmo som sa neskor snazila, vycistit sa nedala. Aj som rozmýšľala ze ju vymenim, ale je v našej kupelni, v hostovskej kupelni a toalete je to v poriadku. Nechan to tak, nechce sa mi zhanat instalatera...

Keď je už ošúchany ten materiál,tak to už nevycistis ničím. Inak bežne Cifom to pekne ide,ale ak je to už naozaj materiálom,tak bohužiaľ,len kúpiť novú