Do ktorého mesiaca žehliť oblečenie pre bábätko?
Maminy do ktoreho mesiaca ste ešte prežehlovali baby oblečenie? resp kedy podla vás stačí len oprať v detskom prášku?
Max do 3 mesiacov
Zehlim aj nám. Proste nikdy to pekne neposkladas také neozehlene... vyzerá to hrozne nech to akokoľvek zavesis.
Zehlim tak raz za tyzden, dva pustím seriál a idem, muz sa hra s dieťaťom je to taky kľud pre mňa ;)
A periem v detskom prášku uz 2,5 roka. Avivaz používam iba na posteľné prádlo a deky
@nikolia99 žehlím stále..malý 1.5r..ale aj som chronicky žehlič, čiže žehlím komplet všetko čo vypluje práčka 🙈
Ja mám 5 detí a žehlím stále a skoro všetko.
@44janica44 Sranda, akurát som sa na základe toho komentáru zamyslela, či som si niekedy na niekom všimla neozehlene tričko alebo nohavice, ale veru nemám žiadnu pamäťovú stopu 😅 zato však na každom vidím, najmä v teplom období, či má aspoň trochu osvalené, alebo uplne mušie ruky 🤣 ono to asi bude podľa toho, kto má na čo úchylku, to všade vidí 😄
@thoughtfulweirdo ozaj nie? Vidno to dosť...sú veci co sa pokrcia napr keď človek sedí v aute to je také iné ako keď si niekto oblečie neozehlene to je pokrcene komplet hlavne teraz keď je taka oversize móda. ..
V satniku to tiez vyzerá úplne inak keď je ozehlene a keď nie je.
Nezehlim, neviem si predstaviť kedy... dieťa doma nezaspí. A ak je hore, tak len plače, ak nie je na rukách a druhý by tú žehličku stiahol na seba, lebo by potreboval žehliť aj on....
Aj manžel ak potrebuje košeľu, si ju hold musí vyžehliť sám...

@nikolia99 pri prvom asi do roka, pri druhom som bola rada, ze existujem, nie to aby som este chytila zehlicku do ruky. prvy rok som prala v lovele alebo babylove, potom persil sensitive, ten pouzivam v podstate stale a avivaz najradsej silan sensitive - biely. z inych praskov a avivazi ma vsetko svrbi. zehlit treba aj podla potreby, dievcatam nohavicky ak maju castejsie zapaly mocaku, ak je dieta nachylnejsie na ekzem atd.