Hĺbkové čistenie práčky
Milé žienky, čo máte odskúšané na hĺbkové čistenie práčky pre jej dlhšiu životnosť. Ďakujem
@ivicatolic ja mam po 60 prani ze mam pustit program na cistenie bubna potom na to pustim.este pracku na 90st pracku s octom....mame tvrdu vodu plus na dezinfekciu
Odisla nam riadacka a technik povedal.ze uplne staci ako robim pracka mala vtedy 2.5r teraz ma asi 8r ci kolkoo ide vkuse vyzera ako nová doteraz
@ivicatolic ja mejak mecistim 11 rocnu pracku som cistila filter 2 krat bol uplne cisty. Bubon vsetko tiez. Hoci davam gely aj avivaz periem maximalne tmave na 40 tke svetle farby vzdy na 60 tke a uteraky biele placty utierky ma 90..tak mozno koli tym teplotam som ju vzdy mala cistum..mozno 2 krat co sluzila som pouzila ten lanza cistit..keby nezhrdzavela este by sla...ten kto perie na nizkych teplotach moze ju mat zanesenu viac. Su ludia co peru na 20,30 a 40 tke max na kratkych programoch tam urcite treba cistit castejsie pracku
Dievčatá a tablety do umývačky ste nevyskúšali? Píšu aj o nich do práčky, či máte niekto skúsenosť, možno by som to kúpila.
Dievčatá a tablety do umývačky ste nevyskúšali? Píšu aj o nich do práčky, či máte niekto skúsenosť, možno by som to kúpila.
@ivicatolic tie tablety mozes dat led peries napriklad kuchynske utierky na vyssej teplote..ja tablety davam aj do wc misy..hodim vecer rozpustisa rano docucham kefou..
@ivicatolic ja občas robím tak, že vhodím 2 tablety do umývačky a pustím prázdnu práčku na 90 st.
Baby a ako čistiť ked pracka nema program na 90. Mam iba 60 . A to je nová pracka...nema ani ziadne čistenie bubna , nic
Však si kúp čistič práčky, nalej tam a pusti na 60

občas treba vyprať prádlo na 90stupňov
alebo ten tekutý čistič z Lidla
ja dávam do každého prania sódu na pranie a perkarbonát s TAEDom