icon

Hypoalergénny prášok na pranie pre deti s atopiou

sisa323
9. sep 2025

Dobrý deň,

prosím Vás poraďte mi nejaký kvalitný prášok na pranie pre bábätko 1r. so sklonom k atopiu (nemá to silné, ručička na pleci a trocha líčko,neškrabe sa, nesvrbí ho to), Dr. nám, ale odporučila zmeniť prášok (do t.č. som používala Batole), a samozrejme chcem skúsiť všetko aby sa mu to zlepšilo (aj stravu a príkrmy sledujem).
Ak ale máte aj iné tipy/triky budem aj za to vďačná.

Ďakujem krásne za všetky tipy/rady. 😊

snowflakenel
9. sep 2025

@sisa323 pozri mudlove orechy na pranie

volterra
9. sep 2025

@sisa323 Tekutý prostriedok na pranie SENSITIVE, Sonett. Vyhladaj na nete. Tuším BIO shop to predáva. Je síce dosť drahý, ale používame ho na atopickú pokožku už dlho.

sisa323
autor
9. sep 2025
@volterra

@sisa323 Tekutý prostriedok na pranie SENSITIVE, Sonett. Vyhladaj na nete. Tuším BIO shop to predáva. Je síce dosť drahý, ale používame ho na atopickú pokožku už dlho.

@volterra ďakujem!

daja07
9. sep 2025
@sisa323

@volterra ďakujem!

@sisa323 tiez odporucam sonett sensitive. Je aj gel aj prasok

milanemila
9. sep 2025

U nas toleruju aj Lovelu, ja periem v tom celej rodine vsetko. Raz som kupila iny detsky prasok a hned bolo zle 🙈 hlavne urcite nepouzivaj ziadnu avivaz.

volterra
9. sep 2025
@sisa323

@volterra ďakujem!

@sisa323 a ak máte tvrdú vodu, odporúčam použiť spolu s tým SONETT gelom aj zmakčovač vody. Ja si ho vždy objednávam spolu, lebo v Piešťanoch máme ultra tvrdú vodu.

danielahamar
9. sep 2025

U nás Lovela

nyphadora
9. sep 2025

@sisa323 lovela a ziadne avivae, pouzivam uz 6 rokov pre celu rodinu. Detom prať oddelene.

carduelis
9. sep 2025

Aj Lovela obsahuje drazdive zlozky, zavisi ako velmi je citlive dieta. My pouzivame Natuty. Na stranke netoxickadomacnost.cz preslo vsetko kontrolou a mozes sa spolahnut ze je to ok. Atopicky ekzem byva vacsinou priznakom intolerancie/alergie na potravinu. Odporucam eliminacnu dietu, pozri Anna Matouskova.