Je na nerez, tak ho pouzivam na nerez. Vacssinou na drez, lebo hrnca chodia do umyvacky, ale uz som aj tie s nimi cistila, hlavne tlakac, ten umyvacku nenavstevuje
Pouzivam zlty cif a trepem ho na vsetko, co potrebuje ocistit a na co jar nestaci
Je na nerez, tak ho pouzivam na nerez. Vacssinou na drez, lebo hrnca chodia do umyvacky, ale uz som aj tie s nimi cistila, hlavne tlakac, ten umyvacku nenavstevuje
@viestta prečo nedávas tlakac do umývačky? Ja dávam a zarazilo ma, či je to dobré? Zatiaľ sa mu nič nestalo.
@anonym_autor Cif som bežne používala na nerezové hrnce, kým som nemala mycku.V súčasnosti drez, umývadlo, vaňa, varná platňa/plynová/, plastové okenné rámy, parapety, na to všetko využívam.
@viestta prečo nedávas tlakac do umývačky? Ja dávam a zarazilo ma, či je to dobré? Zatiaľ sa mu nič nestalo.
@margotka17 nezmesti sa, pre nic ine. Teda ked ho tam dam, tak zas mi nevojde ostatne. Umyvacka by mu neublizila, to viem
Jaj, mne sa dole v pohode zmestí, niečo ešte dám hore a môže sa umývať 👍.
@margotka17 vrchnák sa nemá dávať, ja si zodvihne kôš, aby sa mi tam zmestil 😁 ale vrchák umývam ručne. Že by sa mohli trysky upchať alebo čo..
@margotka17 vrchnák sa nemá dávať, ja si zodvihne kôš, aby sa mi tam zmestil 😁 ale vrchák umývam ručne. Že by sa mohli trysky upchať alebo čo..
@ekira1 ouuu, to má ani nenapadlo. Tak už budem vrchnák umývať ručne. Ďakujem za radu 👍😉.
@ekira1 ouuu, to má ani nenapadlo. Tak už budem vrchnák umývať ručne. Ďakujem za radu 👍😉.
@margotka17 mala som to v návode na použitie. Môj prvý tlakový hrniec, tak som si návod prečítala 😄
@margotka17 mala som to v návode na použitie. Môj prvý tlakový hrniec, tak som si návod prečítala 😄
@ekira1 hmmm, môj hrniec už má 5 rokov a zrejme som naozaj len očami prebehla a neprečítala dôkladne návod. Chýba je vo mne, ale hrniec zatiaľ funguje aj píska 👍.
@anonym_autor pouzivam klasicky cif v bielej flaske roky rokuce a hrnce ziju tescoma uz 25 rokov a preziju aj mna

Jasné, mám ho doma. A celkovo Cif používam úplne na všetko, čo mi len napadne 😂 Aj na vaňu. Zatiaľ nesklamal 😀 Teda nie konkrétne tento, samozrejme, ale ten klasický.