Je bezpečné používať Cif na nerezové hrnce?
Ahojte používate tento cif aj na nerezové hrnce dnu?prípadne čo používate vy?dakujem

Je na nerez, tak ho pouzivam na nerez. Vacssinou na drez, lebo hrnca chodia do umyvacky, ale uz som aj tie s nimi cistila, hlavne tlakac, ten umyvacku nenavstevuje
Pouzivam zlty cif a trepem ho na vsetko, co potrebuje ocistit a na co jar nestaci
Je na nerez, tak ho pouzivam na nerez. Vacssinou na drez, lebo hrnca chodia do umyvacky, ale uz som aj tie s nimi cistila, hlavne tlakac, ten umyvacku nenavstevuje
@viestta prečo nedávas tlakac do umývačky? Ja dávam a zarazilo ma, či je to dobré? Zatiaľ sa mu nič nestalo.
@anonym_autor Cif som bežne používala na nerezové hrnce, kým som nemala mycku.V súčasnosti drez, umývadlo, vaňa, varná platňa/plynová/, plastové okenné rámy, parapety, na to všetko využívam.
@viestta prečo nedávas tlakac do umývačky? Ja dávam a zarazilo ma, či je to dobré? Zatiaľ sa mu nič nestalo.
@margotka17 nezmesti sa, pre nic ine. Teda ked ho tam dam, tak zas mi nevojde ostatne. Umyvacka by mu neublizila, to viem
Jaj, mne sa dole v pohode zmestí, niečo ešte dám hore a môže sa umývať 👍.
@margotka17 vrchnák sa nemá dávať, ja si zodvihne kôš, aby sa mi tam zmestil 😁 ale vrchák umývam ručne. Že by sa mohli trysky upchať alebo čo..
@margotka17 vrchnák sa nemá dávať, ja si zodvihne kôš, aby sa mi tam zmestil 😁 ale vrchák umývam ručne. Že by sa mohli trysky upchať alebo čo..
@ekira1 ouuu, to má ani nenapadlo. Tak už budem vrchnák umývať ručne. Ďakujem za radu 👍😉.
@ekira1 ouuu, to má ani nenapadlo. Tak už budem vrchnák umývať ručne. Ďakujem za radu 👍😉.
@margotka17 mala som to v návode na použitie. Môj prvý tlakový hrniec, tak som si návod prečítala 😄
@margotka17 mala som to v návode na použitie. Môj prvý tlakový hrniec, tak som si návod prečítala 😄
@ekira1 hmmm, môj hrniec už má 5 rokov a zrejme som naozaj len očami prebehla a neprečítala dôkladne návod. Chýba je vo mne, ale hrniec zatiaľ funguje aj píska 👍.
@anonym_autor pouzivam klasicky cif v bielej flaske roky rokuce a hrnce ziju tescoma uz 25 rokov a preziju aj mna

Jasné, mám ho doma. A celkovo Cif používam úplne na všetko, čo mi len napadne 😂 Aj na vaňu. Zatiaľ nesklamal 😀 Teda nie konkrétne tento, samozrejme, ale ten klasický.