Kde kúpiť žehličku v spreji?
Ahojte prosím Vás nikdy som neskúšala ale chcem otestovať ci funguje na oblečení.. malo by sa to nastriekat a prádlo nebude pokrčené.. prosím Vás okrem internetu dá sa to niekde kúpiť? Dakujem
@tinky2552 ďakujem pekne a ktorý máte konkrétne?
V DM za par eur, konkretne 1,45€.
My tiez mame z dmky z ich znacky
@ns994 a poprosím foto nemáte?
Určite budú, ja som si to všimla len minulý týždeň tak som včera hneď pren letela 😅 tiež nemáme DM v meste
Hmm. Teraz pozerám apku a mi pise, ze nedostupne vsade 🙄 este minule som to tam videla. Ale maju aj inu znacku urcite lebo som to este pozerala len meno si uz nepamatam. Takze v drogerke urcite daco najdete 🙃
@tinky2552 akurát pozerám okres Nitra Vráble? 😃
Ano, nebodaj sme susedy? 🤣
Objednala som z drogeriadomov.sk
Za mňa modrý najslabší, potom žltý a najlepší je jasmín a exotic bloom, krásne vonia oblečko🙂
Ja už som asi dobre unavená.Prečítala som si príspevok aby som zistila ako môže šľahačka v spreji zabrániť krčeniu prádla 🤷.
@medda_beda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@medda_beda
no v pohode, oblečiem zakydas a operies, takže žehlenie počká 😁 Ja to zas poznam ako sprej na žehlenie a tiez som pozerala, co je žehlička v spreji.Uz som dá tesila, ze nástrahám 2x fuknem a prádlo dokonale bez žehlenia 😅. Taky sprej by som brala.
Autorka, ak by nemali tak skus objednať z dm. Ale asi to potrebuješ hneď, však 🙂?
@svetlonos Moje oči včera prvé čo zazreli bolo kde kúpim šľahačku v spreji 🤣.
Až po prečítaní komentárov mi došlo, že to asi nebude o šľahačke.

Ja som kupovala včera v Tevose, od Lenoru. Mám aj z Actionu ale ten mi moc nevyhovuje lebo sa aplikuje podobne ako dezodorant 😀. Tento od Lenoru aj pekne vonia. Stal do 7€