icon

Kifra - parfum na pranie

waw7
11. júl 2023

Dobrý deň,

chcem sa spýtať aké sú vaše skúsenosti s parfumom na pranie KIFRA?

Strana
z2
silesias
24. aug 2023

@waw7 len tie najlepsie. V kifre už periem druhý rok.

katpav
12. sep 2023

@silesias a skusala ste aj puelu ci iba tu kifru hladam recenzie na porovnanie dakujem

silesias
15. sep 2023

@katpav aj puellu mala som vzorky. Aj vonavy domov aj care+ za mňa jednoznačne kifra

katpav
16. sep 2023

@silesias ale giovani ste asi neskusala co

silesias
16. sep 2023

@katpav tu nie písali mi baby recenzie ze su slabe, písala som na stenu a všetky za skor nie ako hej

katpav
18. sep 2023

@silesias pulea mi smrdi giovani mi akurat dojdu vzorky tak som zvedava a potom skusim vzorky kifra len oni maju vzorky take velke balenia a aj strasne velky vyber tak nechcem teraz brat z kazdej jednej vone po tu vzorku by ma to vyslo 70€ a co ak sa mi nebude pacit napiste prosim ktore sa vam z kifru pacia vone. Dakujem
@silesias

silesias
18. sep 2023

@katpav fresh caps a ocean kupujem iba tie. Mne to nosil kolega z rumunska no už prešli na iné

merared
5. okt 2023

Ahojte. Ja som skusila uz vseliake znacky, ale minuly tyzden som si povedala, ze vyskusam kifru. Objednala som si 6 vzoriek na skusku, a poviem vam, ohurena som z tych krasnych voni. Hned som si doobjednala ostatne, no uzasne vsetky.

sangel17
7. okt 2023

Kifra - pre mňa top - fresh caps, pure life. Angel vonia ako modrý Lenor. Taktiež sú super aj Talianske vône do priania Coccolatevi. Akúkoľvek vôňu vyberiete, krásne vonia.

silesias
12. okt 2023

@sangel17 prosím ťa s tými coccolatevi som sa ešte nestretla, majú rovnaku vydrz a vôňu ako kifra? Lebo su podstatnejšie lacnejsie ďakujem

sangel17
2. nov 2023

@silesias výdrž je rovnaká, takže ak je to tvoja vôňa, tak ju časom nebudeš registrovať, ale ostatný okolo teba áno. Moje vône sú aj Kifra aj Coccolatevi. Cítim ich rovnako. Okrem toho má Coccolatevi - Deo cattura Odori 10 in 1 - modrá Talco ( ostatné mi tak dobre nevoňajú) na prevonanie priestoru v byte. Vrelo odporúčam.

silesias
3. nov 2023

@sangel17 objednala som opat kifru 🤣 no skúsim aj cocolatevi len mne vadi vona parfumu. Z kifry mi vonia fresh caps a ocean je niečo podobné z cocolatevi? Ďakujem

sangel17
3. nov 2023

@silesias fresh caps je pre mňa veľmi silné a ocean som ešte nemala

waw7
autor
6. nov 2023

kifra je super....dlhotrvajúce vône....super je ocean, fresh forest, biangel, aj mango.

silesias
6. nov 2023

@waw7 ano sú super ale draheee.

elvia
21. dec 2023

@waw7 ahoj,všetky Kifra sú 200ml?
Ďakujem.

waw7
autor
21. dec 2023

@elvia sú aj vzorky 25ml

elvia
22. dec 2023

@waw7 áno viem ,chcem vyskúšať nejakú jednu vôňu, ešte Kifru nepoznám. Mám rada svieže,púdrové a kvetinové vôňe, poradíš mi?
Môžeš aj do spravy napísať 🙂
Ďakujem.

lildena
21. feb 2024

@waw7 najlepšie a krásne a dlho voňajú moje najjj

dosama
1. sep 2025

Ak by mal niekto zaujem mam parfemy KIFRA na predaj 11€

silesias
1. sep 2025
@dosama

Ak by mal niekto zaujem mam parfemy KIFRA na predaj 11€

@dosama po jednom kuse ci aj viac?

dosama
1. sep 2025
@silesias

@dosama po jednom kuse ci aj viac?

@silesias niektore su po 2-3 kusy

silesias
1. sep 2025
@dosama

@silesias niektore su po 2-3 kusy

@dosama a to budete mat stale? V piatok som z eshopu objednala 4ks.

dosama
1. sep 2025
@silesias

@dosama a to budete mat stale? V piatok som z eshopu objednala 4ks.

@silesias podla objednavok

anonym_f9f7c4
5. sep 2025

@waw7 Dobrý deň, moje obľúbené sú Japonská záhrada a Unicorn tieto vône sú silné a sladké.. odtiaľto si ich zvyknem objednávať https://www.allori.sk/parfumy-na-pranie/
pretože vychádzajú lacnejšie ako na oficiálnej stránke a ešte aj pošlú darček 😊

julliiaa
5. sep 2025

@waw7 krásna dlhotrvajúca vôňa, vonia celí dom od toho 🥰 a môžem odporučiť allori.sk najlacnejšie ! A rýchle dodanie. Som velmi spokojná.
Za mňa top je unicorn a fresh caps 😍

regus1
5. sep 2025

@waw7 ja mam dobre skusenosti moja vona je ocean. Objednavam z webshopu allori.sk. Ku kazdej objednavke dostanem darvek. Uz 3x som objednala. Velka spokojnost

zevee
5. sep 2025

Aj ja objednávam z www.allori.sk. Veľmi rýchlo to posielajú. Moja obľúbená vôňa je magnólia, ale čo som doteraz vyskúšala, v ničom som sa nesklamala.

silesias
5. sep 2025
@julliiaa

@waw7 krásna dlhotrvajúca vôňa, vonia celí dom od toho 🥰 a môžem odporučiť allori.sk najlacnejšie ! A rýchle dodanie. Som velmi spokojná.

@zevee
@regus1
@julliiaa dakujem za typ ja objednávam z kadejakých stránok aj z kifry a tu fakt najlacnejšie a ak poslu aj darcek isto poteší. Moje vône oceán a fresh caps

dosama
11. sep 2025
@julliiaa

@julliiaa ak by ste mali zaujem mam po 11€

Strana
z2