icon

Koľko uterákov potrebujeme na udržanie hygieny?

9. nov 2025

Ahojte.. mám takú otázku. Mám doma momentálne hádku a nazvali ma monkom na hygienu, preto sa pýtam ostatných koľko uterákov používate? Máte uteráky na tvár, ruky, telo zvlášť alebo ako?

Strana
z4
doriiis
9. nov 2025

Ja a dcéra máme zvlášť uteráky na tvár, telo a vlasy. Chlapi majú jeden na všetko. ☺️

pimpulka
9. nov 2025

@anonym_autor nie si monk,tak by to malo byt- 3 uteraky....ale zial nie je to standard vsade

barborka1414
9. nov 2025
@doriiis

Ja a dcéra máme zvlášť uteráky na tvár, telo a vlasy. Chlapi majú jeden na všetko. ☺️

@doriiis u nás tak isto, plus jeden vedľa umývadla na ruky samozrejme.

autor
9. nov 2025

no ja to mám tak že ja mám jeden na ruky to vždy zvlášť potom telo a vlasy a potom tvár ale ten nie vždy.. len doma nevedia pochopiť že ja si odmietam utierať ruky a telo do jedneho

doriiis
9. nov 2025
@barborka1414

@doriiis u nás tak isto, plus jeden vedľa umývadla na ruky samozrejme.

@barborka1414 .. aj tie máme 2.😄Takže rýchlo zrátané máme dokopy 12 uterákov naraz. Sme štyria. 😃

anonym_f94700
9. nov 2025

Aj my mame zvlášť uteráky.

marca12
9. nov 2025
@anonym_autor

no ja to mám tak že ja mám jeden na ruky to vždy zvlášť potom telo a vlasy a potom tvár ale ten nie vždy.. len doma nevedia pochopiť že ja si odmietam utierať ruky a telo do jedneho

@anonym_autor Co riesia? Ved pracka operie. Ja na telo a vlasy mam jeden a dalsi na ruky a tvar. Lenze ten na ruky a tvar menim kazdy druhy den,tak preto mam jeden. Monk budes asi vo viacerych veciach,ked im to vadi.

luccija
9. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis tak nie sme jediná rodina kde 80% prania su uteráky a osušky😉obidve s dcérou zvlášť uterák na tvár, zvlášť na vlasy, telo a na ruky máme spoločný.Plus na jeden sa vždy postavím nemám rada tie predložky prať.U nás ráno, keď prídeš do kúpeľne to je uterakovy raj😂
@anonym_autor je to normálne

kacena4
9. nov 2025

aj my to tak doma mame hoci ma tvar a ruky mame 1 - kazdy svoj a zvlast na telo + dievcata mame aj na vlasy

minenkaa
9. nov 2025

@anonym_autor ja mám jeden na telo a vlasy aj to ale len preto ,že si rada robim turban ,muz ma jeden

anonym_508746
9. nov 2025

Ja mam na ruky
A na telo a tvár ďalší
To je všetko

minenkaa
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečo ti vadí jeden uterák na telo a aj ruky

srnka79
9. nov 2025

@anonym_autor my sme traja a kazdy ma svoj uterak (ruky a tvar) a svoju osusku po sprche. Nevidim vyznam v dalsim uteraku len na tvar, predsa ruky mydlom umyte si utriem rovnako ako umyty ksicht. Ten osobitny na tvar si ludia na tvar prilozia dezinfikovanymi robotickymi rukami alebo ako to funguje?🙂 nevysmievam sa, len ma to pobavilo, ale ok, ved uteraky sa daju aj nahriat aj mozu byt jemnejsie a drsnejsie, tak chapem ciastocne, len v nasej domacnosti nevydim vyznam a nie su ani priestorove kapacity. Osobne si myslim, ze nech si pouziva kazdy kolko chce uterakov, monk-nemonk. Hlavne by uteraky nemali byt spinave a smrdiet. Tolko moj nazor😉

doriiis
9. nov 2025
@luccija

@doriiis tak nie sme jediná rodina kde 80% prania su uteráky a osušky😉obidve s dcérou zvlášť uterák na tvár, zvlášť na vlasy, telo a na ruky máme spoločný.Plus na jeden sa vždy postavím nemám rada tie predložky prať.U nás ráno, keď prídeš do kúpeľne to je uterakovy raj😂
@anonym_autor je to normálne

@luccija ... Ja perem furt, takže to sa stratí. Dnes išla práčka 3x, včera 5x. Ešte zajtra 2 várky. 😃

ivik4
9. nov 2025

Mam uterak na telo a ruky, uterak na vlasy a tvar si po umyti utieram jednorazovymi utierkami

cyberk
9. nov 2025

Ja nevidim dovod pouzivat milion uterakov, ak sa clovek osprchuje a vie sa dobre umyt a vyjde zo sprchy cisty, tak staci jeden uterak/os.. 🫣

minesasubu
9. nov 2025

Máme na ruky , ptm každy má svoj na telo plus ja mám ešte na vlasy
syn má svoj maličky detský na tvár a ruky ( každy deň dám čistý ) a ja mám svoj na tvár malý ( každy deň čistý )
uteráky davam každy tyždeň čisté na telo

amdornik
9. nov 2025

@anonym_autor ja som typický muž v tomto. a moje dieťa tiež... vedľa umývadla máme uterák na ruky, tvár... (čiže umytie po wc, umytie zubov, tváre...). okrem toho máme každý svoju osušku na utretie po sprche. čiže mi visia v kúpeľni 3 "handry". telové periem 1-2x do týždňa, na tvár a ruky mením 2x v týždni. zatiaľ žijeme, nemáme ekzémy, psoriázu, vyrážky či iné pliagy... asi sa kvalitne umyjeme...

anonym_008cdc
9. nov 2025

kazda mame velku osusku na telo . uterak na vlasy a jeden spolocny na ruky -sme 2 takze to mi nevadi pouzivat spolu ... es ma svoj a macka tiez svoj .. periem raz za tyzden ... pripadne ten na ruky 2x kedze malej sa ho obcas podari zasvinit zubnou pastou ... kym som byvala s mamou tiez sme to tak mali .. plus na ruky kazdy zvlast

huxy
9. nov 2025

Každý má osušku na telo, zvlášť na vlasy, dcéra zvlášť uteráčik na tvár a máme zvlášť uterák na ruky pri umývadle.

Ja by som si neutierala tvár do uteráka, kde si všetci utierame ruky

pralinka25
9. nov 2025

tak ja som asi uplny monk 😀
mame uterak na ruky jeden ale ked je niekto chory tak kazdy chory ma svoj.
osusku mame kazdy svoju, uterak na vlasy mam ja a dcera tiez samostatne. a kazdy ma svoj uterak na tvar.
pubertaci maju akne nechcem aby si utierali kade tade tvar. ja mam tiez citlivu pokozku takze preto.

anonym_c4d56d
9. nov 2025

U nás má ešte ku všetkému chlap uterák na nohy, keď príde z roboty 😜

euka210
9. nov 2025

@anonym_autor doma mal kazdy svoj uterak na vsetko. Ja mam tak, ze uterak na ruky je uni pri umyvadle a kazdy ma svoj extra uterak/osusku na zvysok.

anonym_c2fdc3
9. nov 2025
@anonym_c4d56d

U nás má ešte ku všetkému chlap uterák na nohy, keď príde z roboty 😜

@srnka79 kto má akné, alebo seboreu tak tomu rozumie.
@cyberk napríklad mne sa po lete po mori veľmi sušia nohy a idú zo mňa zmolky, alebo suchá koža z nôh aj, keď chodím na pedikuru.
@anonym_c4d56d u nás aj naši psíkovia majú osušku, keď prídu z vonku

viera012345
9. nov 2025

@anonym_autor Na utieranie rúk mám jeden uterák zavesený pri umývadle, je spoločný so synom, denne meneny za čistý..Každý si berieme denne čistú osušku na sprchovanie a uterák na tvár a vlasy.Ten ešte poslúži aj ráno na tvár.Nie,nie ste Monk,len robíte veci tak,ako považujete za správne

anonym_068159
9. nov 2025

@anonym_autor My máme uterák každý svoj na ruky a tvár a každý vlastnú osušku a ja aj na vlasy.Nic viac.

mandzula
9. nov 2025

Ja teda podla doterajsich odpovedi Monk urcite nie som, a nemienim sa uprat k smrti.
Podotykam, ze ziadne kozne problemy nemame a neodpadla mi ani koza z tvare. Pokojne si tvar utriem tym, ktorym aj telo.

anonym_ea56b2
9. nov 2025

Jeden na ruky a tvar, druhy - velky na telo a vlasy, len ked si farbim, tak si dam specialny co nevadi ze sa zafarbi.

anonym_166b5b
9. nov 2025

Ja žijem s dcérou a psom. Máme spoločný uterák na ruky napr po wc,príchode z práce a skoly, potom každá má svoju osušku, potom ja 1 uterák na tvár a vlasy, dcéra turban na vlasy a pes má svoj uterák,kde utriem po prechádzke umyté labky.

enmery
9. nov 2025

Na tvár, na telo, na vlasy. 4tý je zavesený na utieranie rúk.😂Takže sme tu viacerí monkovia.

Strana
z4