Ktorá aviváž má sviežu a príjemnú vôňu?
Keďže stále sa objavujú nové a nové aviváže, tak mám otázku, ktorá je u vás top ( okrem puella) 🙂
Prosím o radu nejakej sviežej, príjemnej vône niečo ako bolo staré Coccolino Bergamont&Passion Flower (nie tá vylepšená” varianta). Vôňa príjemná niečo ako sviečky s vôňou Fresh linen/fresh cotton :D
Ďakujem
@96sofia96 Ahoj Sofi, ja nechapem vsetky tie ženy, ktoré sa tak nudia, že musia nonstop vyjadrovať svoje názory k tomu, že vsetko je chémia a vsetci dostanú rakovinu.pre Pana Jana, ved si to nepoužívajte, kazdy ma vlastný rozum a právo pouzivat, co chce. To sa aj sprchujete len vodou ženy? Nikdy nedate detickam sudocrem na zadok alebo jedla pripravujete len doma? Kazdy den peciete doma chlieb atd atd? Lebo vsetko, co je v obchode, preslo CHEMICKYM procesom, aj ked je z bio surovín. Mňa toto tak hneva. Pani sa slušne pýta, aká je naša obľúbená avivaz. Chodze si prosim komentovať a strašiť ľudí do skupín bio eko teroristov. Majte uctu k inak zmýšľajúcim ludom, prosim. No a teraz k veci. Ak chceš vôňu bavlny skus olejceky do prania, napr. Horomia ma fresh cotton a je fajn. A take cistucke vone svieze za mna ak mas rada klasicky Ariel universal zelený prášok skus ho boostnut perlickami od Lenor s vôňou Ariel. Je to novinka a skvelá. Ja mam velmi rada Lenor Professional Odour eliminator taky tyrkysovy, maju na Alza za 12€ 190prami,vonia krásne. Aj dlho a vyrazne ale nic prehnane. No a na SVK tiez len v eshopoch s rakuskou drogeriou napr. My austria Lenor Freshness guard. Je tiez s technológiou od Ariel nadherne sviezo, cisto vonia. Podobne ako ten spominany vyssie. Este mi vonia Coccolino Silk Lily, to je taka čistá až mydielkova vôňa, belmi krásna, vyskusaj o voňať v drogerii. A klasika zlte avivaze ci Lenor ci Coccolino, podla mna nic zlte v drogerii nie je zle 😉 snad som pomohla. Papa
@katkaseiner vyčistit hadicu aj pracku z aktívnym kyslíkom agentom z Eurony , Avivaz Green , Ice Wind a pracie prostriedky od nich a máš po smrade .

@guliver19 a cim prosim peries, lebo ja ked avivaz nedam, tak mi veci akoby smrdia - pouzivam kapsule Ariel alebo na cierne tekuty prasok - tusim lenor ci co je na cierne