icon

Ktoré vonné oleje do prania odporúčate?

01kristinka
29. jan 2025

Mamky. S ktorymi vonny olejmi do prania mate skusenosti a odporucate? Simpl. Dedra. Horomia.
Zvazujem jedno z nich. No bola by som rada keby som uz nemusela menit. Chcem vyskusat do prania namiesto avivaze, lebo ked dam len samotny tekuty prasok, tan mi pradlo nevoni..

a1d4k3a
Autor odpoveď zmazal
a1d4k3a
Odpoveď bola odstránená
skriatocekk
30. jan 2025

určite alfra pureo, prevonia cely dom

janka_868
31. jan 2025

@skriatocekk prikláňam sa k názoru jednoznačne alfapureo 🤗

lenkaviki48
2. feb 2025

@janka_868 môžem sa spýtať ktorú používate. Ďakujem

lenkaviki48
2. feb 2025

@a1d4k3a môžem sa spýtať či vôňa je podobná ako od Puelly Double Y

janka_868
3. feb 2025

@lenkaviki48 ja mám Mademoiselle, Gentleman, Purity a Spirit of Dubai. Za mna sú skvele všetky ale najviac sa mi páčia Mademoiselle a Gentleman, sú inšpirované parfumom Channel a Hugo Boss. Dlho vydrzia voňať a prevonaju fakt cely byt. Majú aj malé vzorky ak nechcete hneď veľké balenie.

dominima
Odpoveď bola odstránená
dadus841
27. mar 2025

mali ste aj tie parfumy alfapureo co je na umyvanie podlah?

miska1997
Odpoveď bola odstránená
lenkaviki48
28. mar 2025

Mal niekto vôňu do prania Luna, zircone a Fiore. Ako voňajú po vyprani prádla

dadus841
28. mar 2025

@lenkaviki48 minuli rok som mala fiore pekna taka kvetinova aj dlho ju bolo citit na obleceni vsetko som v tom prala 😂 zircone pekna len podla mna kratko vydrzala vona a lunu som nrmala

dadus841
28. mar 2025

@miska1997 mna po puella svrbelo cele telo 🙄🤨

miska1997
28. mar 2025

@dadus841 mňa hlava bolela a vždy mi bolo na zvracanie keď som to cítila

lenkaviki48
28. mar 2025

@dadus841 ďakujem, Fiore skúsim. Dcéry chcú niečo. Používam Yliang Yliang a dolce. No zmenu chceme trochu

janka_868
28. mar 2025

na puellu pozor ja som do mala normálne oleje ale aj vzorky a papierik som vyhodila do kosa v kupelke a normálne mi to vyžralo jednu stranu kosa, beriem že chémia je vsade ale až taká ? 🫣

antropofobia
26. máj 2025
@janka_868

na puellu pozor ja som do mala normálne oleje ale aj vzorky a papierik som vyhodila do kosa v kupelke a normálne mi to vyžralo jednu stranu kosa, beriem že chémia je vsade ale až taká ? 🫣

@janka_868 mne aj voňavý domov, keď mi vzorky trochu vytiekli v skrinke, rozleptalo to a zafarbilo to celkom poličku, nieje šanca to dať dolu.. 😕

janka_868
26. máj 2025
@antropofobia

@janka_868 mne aj voňavý domov, keď mi vzorky trochu vytiekli v skrinke, rozleptalo to a zafarbilo to celkom poličku, nieje šanca to dať dolu.. 😕

@antropofobia možno blby nápad ale možno prelepiť nejakou tapetou tej farby, aspoň na oko aby to lepšie vyzeralo.. ale každopádne je to hrozne človek si ani nepomysli aká chémia je vsade