Ktorý tyčový vysávač Dyson si vybrať?
Ahojte , plánujem kúpu typového vysávača dyson no toľko ich je že sa absolútne neviem rozhodnut . Ak mate niektora dyson vysavac tak ktorý a ako ste s nim spokojna ? Ďakujem 🙂
Dyson Cyclone V10 Absolute. Najlepšia investícia, milujem vysávanie 😂😂
Ja som pozerala testy na porovnanie v10 a v11 a v11 je silnejší a aj tichsi.. To mi príde ešte v relatívne rozumnej cene.. Ale teda zrejme čím drahší tým lepší. Ale 700€ by som za vysávač nedala, aj 400 je už podľa mňa dosť veľa za vysávač 😀
Fluffy V 15., momentálne môj najmilší domáci spotrebič
my mame v 11 absolute a ja ho mam velmi rada 🙂
My mame gen5detect absolute a je super 😊
ma niekto novy submarine, co aj umyva ?
Ďakujem vám 🙂 a sú tie vaše dobre aj na koberce ?
Áno a to máme dve mačky, aj z gauča všetky chlpdy perfektne vysaje
Zdravim skupinka
Mam 3mesiace dyson v12origin a zacal mi po kazdom pouziti svitit filter ktory musim vymyt. Co ma visc stve, ze mi absolutne netaha vlasy ale nataca na bok kefy, cim je rotacia pri vysavani horsia, nakolko su na nej natocene vlasy. Mali ste s tym problem? Neviem ci ho reklamovat, alebo to ma takto byt. Ale zakazdym umyvat hubicu ma nebavi nakolko sa nedokazem dostat az uplne k boku a bezstarostne vytahat vlasy
Zdravim skupinka
Mam 3mesiace dyson v12origin a zacal mi po kazdom pouziti svitit filter ktory musim vymyt. Co ma visc stve, ze mi absolutne netaha vlasy ale nataca na bok kefy, cim je rotacia pri vysavani horsia, nakolko su na nej natocene vlasy. Mali ste s tym problem? Neviem ci ho reklamovat, alebo to ma takto byt. Ale zakazdym umyvat hubicu ma nebavi nakolko sa nedokazem dostat az uplne k boku a bezstarostne vytahat vlasy
@4zlatulinko2 jedna strana sa dá odklopit vytiahnut a pekne to ide vyčistiť teda aspoň na mojom v15 modely.

Dyson Gen5detect Absolute