Lacné pracie prostriedky
Poraďte ake kupujete sme dvaja takže ideálne väčšiu balenie prachu alebo gélu ďakujem
(Snažíme sa šetriť)
@anonym_autor toto je vec, na ktorej kupovaním lacného prostriedku neušetríš práve naopak, neoperie poriadne a budeš musieť znovu. Za mňa je ale super aj dm denkmit, relatívne lacný a dobrý
@anonym_autor Formil z Lidla
Ak chceš lacnono a dobre, mam odskúšané, roky tak periem, urob si sama gel na pranie. Nastruhat veľké mydlo, Lanza ap, nechat varit a rozpustiť vo veľkom hrnci vo vode, potom pridať 300g krystalickej soli a vodu, spolu asi 10 l. Keď sa rozpustí, trošku nechať postat, pridat kozmeticku voňu alebo aj nie, potom preliat do nadob. Lacné, ekologické.
Kupujem Formil gely v Lidli, ked maju XXL tyzden vyjde velmi dobre cenovo, aj na biele aj na farebne operie vsetko uplne bez problemov. Nezistila som ziaden prevratny rozdiel medzi nimi a tymi "premiovymi" (dokonca aj dTestoch sa umiestnuju velmi dobre, castokrat pred tymi znackovymi)
DMka má super svoje Denkmit. Už roky periem len v tom. Vyperie to všetko (prvé prikrmy, mužove veci z roboty špinavé od kadečoho vrátane farieb, keď maľoval a to ich ich mal ozaj X dní zaschnuté), takže nie je pravda, že sa na tom ušetriť nedá.
Formill,Perle a v metre kupujem Gallus.Operu úplne tak kvalitne ako rakúsky ariel
V lidli, alebo aj tesco prášok.
Keď je akcia vyjdú dobre veľké krabice pracích prachov, mne vonia napríklad najviac Savo a Ariel, osobne mi extrémne smrdí ten lidlovsky Formil, smrdí to ako keby oprate v jari, za mňa musíš sama zistiť čo je ok, zase dvaja neperiete 10 x týždenne čiže oplatí sa zainvestovať
Keď je akcia vyjdú dobre veľké krabice pracích prachov, mne vonia napríklad najviac Savo a Ariel, osobne mi extrémne smrdí ten lidlovsky Formil, smrdí to ako keby oprate v jari, za mňa musíš sama zistiť čo je ok, zase dvaja neperiete 10 x týždenne čiže oplatí sa zainvestovať
@zuzubb007 ....ale formil nie je iba jeden.Je viacej vôní.Je aj s vôňou mairselskeho mydla.Obcas sú exotic alebo aj fresh coton bol sa mi zda
Ďakujem za rady q Power z tety niekto skúšal?
@anonym_autor skús si urobiť domáci prací gél. Je na to postup a presné miery voda+sóda na pranie+mydlo na ručné pranie. Toto ťa vyjde najlacnejšie.
@anonym_autor Používam vyše 20 rokov Persil gél. Vždy sne zvykli v akcii a viac.Skúsala som veľa aj iných cenovo dostupnejšich,ale nie velmi som bola spokojná.
Ak chceš lacnono a dobre, mam odskúšané, roky tak periem, urob si sama gel na pranie. Nastruhat veľké mydlo, Lanza ap, nechat varit a rozpustiť vo veľkom hrnci vo vode, potom pridať 300g krystalickej soli a vodu, spolu asi 10 l. Keď sa rozpustí, trošku nechať postat, pridat kozmeticku voňu alebo aj nie, potom preliat do nadob. Lacné, ekologické.
@anonym_54a6d6 to isté som tri roky vyrábala aj ja keď sa malý vysypal

Ja na tomto nešetrím.
Ale pozri si dm, dm skupinu tu, dm kácke pracie prostriedky.