icon

Lacné pracie prostriedky

10. aug 2025

Poraďte ake kupujete sme dvaja takže ideálne väčšiu balenie prachu alebo gélu ďakujem
(Snažíme sa šetriť)

maca1984
10. aug 2025

Ja na tomto nešetrím.
Ale pozri si dm, dm skupinu tu, dm kácke pracie prostriedky.

denkabemommy
10. aug 2025

@anonym_autor toto je vec, na ktorej kupovaním lacného prostriedku neušetríš práve naopak, neoperie poriadne a budeš musieť znovu. Za mňa je ale super aj dm denkmit, relatívne lacný a dobrý

cristy
10. aug 2025

@anonym_autor Formil z Lidla

anonym_54a6d6
10. aug 2025

Ak chceš lacnono a dobre, mam odskúšané, roky tak periem, urob si sama gel na pranie. Nastruhat veľké mydlo, Lanza ap, nechat varit a rozpustiť vo veľkom hrnci vo vode, potom pridať 300g krystalickej soli a vodu, spolu asi 10 l. Keď sa rozpustí, trošku nechať postat, pridat kozmeticku voňu alebo aj nie, potom preliat do nadob. Lacné, ekologické.

viestta
10. aug 2025

Kupujem Formil gely v Lidli, ked maju XXL tyzden vyjde velmi dobre cenovo, aj na biele aj na farebne operie vsetko uplne bez problemov. Nezistila som ziaden prevratny rozdiel medzi nimi a tymi "premiovymi" (dokonca aj dTestoch sa umiestnuju velmi dobre, castokrat pred tymi znackovymi)

weleda123
10. aug 2025

DMka má super svoje Denkmit. Už roky periem len v tom. Vyperie to všetko (prvé prikrmy, mužove veci z roboty špinavé od kadečoho vrátane farieb, keď maľoval a to ich ich mal ozaj X dní zaschnuté), takže nie je pravda, že sa na tom ušetriť nedá.

doriiis
10. aug 2025

Formill,Perle a v metre kupujem Gallus.Operu úplne tak kvalitne ako rakúsky ariel

anonym_2d4d56
10. aug 2025

V lidli, alebo aj tesco prášok.

zuzubb007
10. aug 2025

Keď je akcia vyjdú dobre veľké krabice pracích prachov, mne vonia napríklad najviac Savo a Ariel, osobne mi extrémne smrdí ten lidlovsky Formil, smrdí to ako keby oprate v jari, za mňa musíš sama zistiť čo je ok, zase dvaja neperiete 10 x týždenne čiže oplatí sa zainvestovať

doriiis
10. aug 2025
@zuzubb007

Keď je akcia vyjdú dobre veľké krabice pracích prachov, mne vonia napríklad najviac Savo a Ariel, osobne mi extrémne smrdí ten lidlovsky Formil, smrdí to ako keby oprate v jari, za mňa musíš sama zistiť čo je ok, zase dvaja neperiete 10 x týždenne čiže oplatí sa zainvestovať

@zuzubb007 ....ale formil nie je iba jeden.Je viacej vôní.Je aj s vôňou mairselskeho mydla.Obcas sú exotic alebo aj fresh coton bol sa mi zda

autor
10. aug 2025

Ďakujem za rady q Power z tety niekto skúšal?

pinkgirl
10. aug 2025

@anonym_autor skús si urobiť domáci prací gél. Je na to postup a presné miery voda+sóda na pranie+mydlo na ručné pranie. Toto ťa vyjde najlacnejšie.

anonym_73ef87
10. aug 2025

@anonym_autor Používam vyše 20 rokov Persil gél. Vždy sne zvykli v akcii a viac.Skúsala som veľa aj iných cenovo dostupnejšich,ale nie velmi som bola spokojná.

jabuducanevesta
11. aug 2025
@anonym_54a6d6

Ak chceš lacnono a dobre, mam odskúšané, roky tak periem, urob si sama gel na pranie. Nastruhat veľké mydlo, Lanza ap, nechat varit a rozpustiť vo veľkom hrnci vo vode, potom pridať 300g krystalickej soli a vodu, spolu asi 10 l. Keď sa rozpustí, trošku nechať postat, pridat kozmeticku voňu alebo aj nie, potom preliat do nadob. Lacné, ekologické.

@anonym_54a6d6 to isté som tri roky vyrábala aj ja keď sa malý vysypal