icon

Má odstraňovač náterov naozaj funguje na kov?

28. mar 2024

Máte s ním skusenosti? Chcem použiť na kov - stupačky,ale aj na stare stoličky. Funguje to?

marhulka13
28. mar 2024

Jasne, len treba nechať pôsobiť podla navodu

pinkgirl
28. mar 2024

Áno funguje.

marianarem
28. mar 2024

Funguje, ale nie na kazdy nater. Ja som to davala na stare dvere, kde bolo niekolko vrstiev, resp. aj na kazdhch dverach rozne natery a s jednym z nich to nic moc nerobilo.

viestta
28. mar 2024

Na drevo pouzi luhovy, ten synteticky ti vsiakne do dreva a zmeni mu farbu. Na stupacky mozes pouzit aj synteticky ale rataj s tym, ze bude smrad ako v Carihrade. A nezabudni rukavice, okuliare, lebo obidva su agresivne ekrazity.
A citaj navody

hefo
28. mar 2024

Ja som mal (dokonca s viacerými značkami) veľmi mizerné skúsenosti pri odstraňovaní prastarých náterov na železnej bráne, vrstva dohromady aspoň milimeter hrubá - buď to nespravilo skoro nič, alebo zišla len najvrchnejšia vrstva.
Takže uhlová brúska, hrncové drôtené kefy (so zapleteným hrubým drôtom) a zo dva dni roboty...

autor
29. mar 2024

Dakujem za odpovede, ta zmena farby dreva by mi nevadila, lebo chcem natierat farbou. No super, som zvedava, a máte tip pre konkretny odstranovač?

belllinka
29. mar 2024

Scrymi na drevo mam velmi zlu skusenost, smrad ako v carihrade a velmi slaby ucinok.