Najlepšia kombinácia prášku a aviváže pre svetrove textílie
Ahojte zienky, tie, co ste uz toho vela poskusali, ktora kombinacia pracieho prostriedku a avivaze bola podla vas najlepsia, ze sa tie vone nebili a dobre spolu ladili, prip. sa doplnali?
PS 1 parfemy na pranie mi nepiste, tie pouzivam, ale chcem aj avivaz kvoli elektrizovaniu a tvrdosti hlavne svetrov.
PS 2 ocot a pod neradte, hladam vyslovene dobru kombinaciu prasok/gel/kapsule + avivaz
Dakujeeeem 😘
@lili929 prášok Savo univerzal, avivaž modrý Lenor spring
Ale každému môže sedieť niečo iné čo sa týka vôni.
@lili929 mne sa páčil tuším gél persil sensitive a aviváž silan sensitive ak si to nemýlim
Ariel prášok a tesori sivé
Cocolino,tessori avivaze mi vonaju a kapsule pouzivam ariel a persil. Neprekaza mi vona,ked skombinujem kapsulu s touto avivazou.
@lili929 ak chceš aby aviváž pekne voňala, kúp neutrálny najlepšie neparfémovaný prášok/ gel. Avivaž si ovoňaj ktorá ti najviac sedí.
@lili929 Ružový Perwoll + Cocilino
Chemia ktora sa vstrebava do pokozky, kupujem detske prachy
Ja používam Sanytol dezinfekciu a fest to vonia
Tekutý Ariel color + lenor flower bouguet alebo ešte mám vyskúšaný len čistý perwool bloossom ♥️
@lilianka28 savo prasok som uz mala a vonal krasne, ale s modrym lenorom som ho neskusala, musim to napravit 🙂
@svokrinjazykmonika anoo v tom periem detom, to sa mi uplne hodi k sebe tie vone 🙂
@kavasmliekom tesori som mala len modre, ale skusim teda aj sive 😊
@janamoto78 super napad 👌 dnes som veru v DMke obzerala neparfemovany gel na pranie, zajtra sa pon vratim 😀
@dominikamacakova akoze normalne sa to nalieva do priehradky na avivaz?
@lili929 áno 🙂
@dominikamacakova super, vyskusam 😊
Na svetre používam gel na jemné prádlo perwool, alebo woolite. Voňajú, zmäkčujú, neeliktriluzuje, neničia úplet.
Ja používam na všetko jeden prostriedok....teraz momentálne prášok na farebné denkmit a blue splash coccolino

a ja ti napisem nieco, co nebudes chciet citat, lebo to tu tak na MK chodi, ze nie vzdy sa pise k veci.. 🙂 Nepouzivaj oleje ani avivaz, kvoli zdraviu a ekologii.