Najlepšie čistiace prostriedky
Ahojte, prosím, poraďte mi vaše top čistiace prostriedky na kúpeľnú proti kameňu ? A na záchody, kuchynskú linku a podobne. 🙂 niečo overené. Aj na okná, umývala som okna nejakým eko čistiacim z dm a same čmuhy.
Ja na záchod používam wc duck limit.edicia ale tak že celý záchod umyjem ...my dáko v kúpeľni kameň nemáme ale už keď tak muž používa pulirapid a ten mi tak smrdí 🤢 na kuchynskú linku mam w5 winter fresh z lidlu
Ja na všetko používam českú ekologicky šetrnu drogériu, veľa výrobkov je koncentrovanych a vieš si nariedit, sú účinné a voňavé 😉, ak niečo viac chces vedieť napíš 😉
za mna urcite prirodny produkt pouzivam univerzalny na kuchynsku linku dlazbu okna
sanita ma 100% prirodne zlozenie a spokojnost
https://zerotoxic.sk/products/sonett-univerzaln...

Zacnem od okien. Umyvam Clin saponatom na okna a vodu zo skiel stieram kvalitnou stierkou. Ziadne lestenie, ziadne smuhy
Na kupelnu pouzivam fixinela kupelna a fixinela na spary, na WC hocijaky cistic, ked treba tak klasicku ruzovu fixinelu na WC
Na kuchynsku linku na bezne pretretie clhku vyprat mikrovlaknovu handru, na generalny poriadok fixinela kuchyna. Nastiekam, hned rozmazem hubkou, necham chvilu posobit, zotriem cistou vodou a nakoniec pretriem cistou vlhkou mikrovlaknovou handrou. Treba si dat pozor aby si hned rozotierala aby neostali ciste smuhy na povrchu.