Najlepšie čističe do práčky
Dobrý deň, najprv upozornujem že žiadne tabletky jarové ani ocot liať do pracky nechcem kedze mam novú. predošlú som si akurát pokazila tým.. co je dobre? Z tých cisticov do pracky? Dakujem
Mne vyhovuje ten obycajny z Lidl. Alebo este puer z DM🙂
Octom si si práčku pokaziť nemohla, keďže ho odporúčaju aj opravari... Len ho treba vedieť davkovat. jarovymi tabletami áno. Tie tam nemajú čo robiť, ja používam len ocot
kupujem v dm praskove cistice
Moju cistim podla navodu co bol k pracke .1/3tinu prasku a clean program .
Do starej som kupovala rozne znacky tych cisticov .
Ja kupujem zn denkmit z dm
Ja mam tretiu pracku v zivote. Ziadnu som nikdy necistila, okrem filtra uplne dole. V poradi druha bola stale ok, ale uz som jednoducho chcela novu. Pred rokom som ju kupila. Stara stala rok v rezerve. Tak ju moji traja vnuci s mm rozobrali do srubky. Vobec nic nebolo zhrdzavete, zanesene vodnym kamenom, ani nic znecistene. To ma len utvrdilo, ze cistenie je uplne zbytocne a vyrobcovia na zakaznikov znovu a znovu nieco vymyslaju, aby viac predali. Pri kazdom plachani prejde prackou tolko vody, ze nema sancu ostat spinava. A otazka stoji, co by malo ostat spinave? 2 hadice, v ktorych je velky tlak vody, ci antikorovy bubon? Bubon mam este v garazi, mozem vam ho sfotit, je leskly, ako novy. Takze ja ziadnu chemiu, ktoru nemusim, nepouzivam. A cistit pracku ozaj nepotrebujem. Znecistit zivotne prostredie chemiou a minut zbytocne kopec vody.
@stellarstar toto?
Áno aj prášok používam
@stellarstar ďakujem veľmi pekne
@oli18 moja pracka pri zapnutí mi to napísala.. (čistenie bubna)
Ja mam Philco uz rok a mne nic take nehlasi. Niekedy netreba kupovat spickove znacky, lebo ich vyrobky su velmi mudre 😆
tuto lg pracku mam aj ja a toto ti vypise vzdy po urcitom pocte cyklov (tusim 50? nie som si teraz presne ista), je to cistenie bubna.
nalej do bubna nejaky cistic, alebo puer alebo trochu octu a zapni to.
vycisti sa bubon
@stellarstar a môžem celú tú fľašku vyliat mam to prvý krát alr píše sa tam 3 body 😄 a nakonci zvyšok vyliať do pracky ..
@zuzuliennka1 mam len to co som fotila .. a puer aký?
Davala som polku a mala som na 2x
@stellarstar ďakujem 🙂
Obyčajnú kyselinu citrónovú som minule vyskúšala nasypat, som bola zhrozená koľko bordelu bolo naneseneho ktovie kde ,keďže všetky dostupné miesta čistím normálne pravidelne . Zázrak za cca 0,70centov🙂
puer sa to vola, aj dm drogeria to napr. predava v papierovom vrecusku.
v podstate akykolvek cistic pouzi, a zapni tento cistiaci program.
prip. ak chces potom aj samostatne precistit pracku (tento tcl program cisti len bubon) tak nalej celu tu flasticku, co hore davali fotku z tej dm drogerie, nalej to klasicky do priehradky kam sa leje praci gel (resp. dava prasok) a zapni pracku naprazdno na 60 stupnov.

Kuijem čo majú v tescu v akcii. Ale väčšinou dávam roky - rokuce práve ocot