icon

Najlepšie čističe do práčky

5. apr 2025

Dobrý deň, najprv upozornujem že žiadne tabletky jarové ani ocot liať do pracky nechcem kedze mam novú. predošlú som si akurát pokazila tým.. co je dobre? Z tých cisticov do pracky? Dakujem

pribinak
5. apr 2025

Kuijem čo majú v tescu v akcii. Ale väčšinou dávam roky - rokuce práve ocot

kristie571
5. apr 2025

Mne vyhovuje ten obycajny z Lidl. Alebo este puer z DM🙂

zuzkapap
5. apr 2025

Octom si si práčku pokaziť nemohla, keďže ho odporúčaju aj opravari... Len ho treba vedieť davkovat. jarovymi tabletami áno. Tie tam nemajú čo robiť, ja používam len ocot

jarmila2010
5. apr 2025

kupujem v dm praskove cistice

biglovemom
5. apr 2025

Moju cistim podla navodu co bol k pracke .1/3tinu prasku a clean program .

Do starej som kupovala rozne znacky tych cisticov .

stellarstar
5. apr 2025

Ja kupujem zn denkmit z dm

oli18
5. apr 2025

Ja mam tretiu pracku v zivote. Ziadnu som nikdy necistila, okrem filtra uplne dole. V poradi druha bola stale ok, ale uz som jednoducho chcela novu. Pred rokom som ju kupila. Stara stala rok v rezerve. Tak ju moji traja vnuci s mm rozobrali do srubky. Vobec nic nebolo zhrdzavete, zanesene vodnym kamenom, ani nic znecistene. To ma len utvrdilo, ze cistenie je uplne zbytocne a vyrobcovia na zakaznikov znovu a znovu nieco vymyslaju, aby viac predali. Pri kazdom plachani prejde prackou tolko vody, ze nema sancu ostat spinava. A otazka stoji, co by malo ostat spinave? 2 hadice, v ktorych je velky tlak vody, ci antikorovy bubon? Bubon mam este v garazi, mozem vam ho sfotit, je leskly, ako novy. Takze ja ziadnu chemiu, ktoru nemusim, nepouzivam. A cistit pracku ozaj nepotrebujem. Znecistit zivotne prostredie chemiou a minut zbytocne kopec vody.

autor
5. apr 2025
stellarstar
5. apr 2025

Áno aj prášok používam

stellarstar
5. apr 2025

Tento

autor
5. apr 2025

@stellarstar ďakujem veľmi pekne

autor
5. apr 2025

@oli18 moja pracka pri zapnutí mi to napísala.. (čistenie bubna)

oli18
5. apr 2025

Ja mam Philco uz rok a mne nic take nehlasi. Niekedy netreba kupovat spickove znacky, lebo ich vyrobky su velmi mudre 😆

zuzuliennka1
5. apr 2025

tuto lg pracku mam aj ja a toto ti vypise vzdy po urcitom pocte cyklov (tusim 50? nie som si teraz presne ista), je to cistenie bubna.
nalej do bubna nejaky cistic, alebo puer alebo trochu octu a zapni to.
vycisti sa bubon

autor
5. apr 2025

@stellarstar a môžem celú tú fľašku vyliat mam to prvý krát alr píše sa tam 3 body 😄 a nakonci zvyšok vyliať do pracky ..

autor
5. apr 2025

@zuzuliennka1 mam len to co som fotila .. a puer aký?

stellarstar
5. apr 2025

Davala som polku a mala som na 2x

autor
5. apr 2025

@stellarstar ďakujem 🙂

20erika07
5. apr 2025

Obyčajnú kyselinu citrónovú som minule vyskúšala nasypat, som bola zhrozená koľko bordelu bolo naneseneho ktovie kde ,keďže všetky dostupné miesta čistím normálne pravidelne . Zázrak za cca 0,70centov🙂

zuzuliennka1
5. apr 2025

puer sa to vola, aj dm drogeria to napr. predava v papierovom vrecusku.
v podstate akykolvek cistic pouzi, a zapni tento cistiaci program.
prip. ak chces potom aj samostatne precistit pracku (tento tcl program cisti len bubon) tak nalej celu tu flasticku, co hore davali fotku z tej dm drogerie, nalej to klasicky do priehradky kam sa leje praci gel (resp. dava prasok) a zapni pracku naprazdno na 60 stupnov.

gov
Odpoveď bola odstránená