Najlepšie kapsule do umývačky
Ahojte, poradíte prosím dobré kapsule ktoré sa pekne rozpustia a umyjú všetko. Aktuálne mám jar kapsule a sú super len mi vadí ten citrónový pach. Ak by boli bez tak by to bolo super ale nenašla som také. Ďakujem
Ved Jar ma verziu aj Herbal breeze.
@dominika1922 z DM denkmit
@dominika1922 my roky pouzivame jar platinum, nepachnu riady, vsetko sa rozpusti, riady ciste, sklo perfektne... nie je o com.. ale pocula som, ze niekomu to smrdi.. my necitime nic
Denk mit z DM
Finish ultimate plus
ja mám rovnaký problém, tá citrónová vôňa mi po čase začala veľmi vadiť. ale zatiaľ som nič tak dobré nenašla.
SOMAT ale nie Classic. Vacsinou pouzivame Gold. Jar nam tiez vadil. Aj vona, ale aj akokeby nebol uplne oplachnuty. Ale uz sme ho roky nepouzili. Finish ultimate bol tiez fajn, ale vychadza teraz zvycajne drahsie ako Somat.
@dominika1922 Finish, Somat
Ved Jar ma verziu aj Herbal breeze.
@mk1111111111 to nepoznám. A tie nemajú žiadnu vôňu?
@dominika1922 my roky pouzivame jar platinum, nepachnu riady, vsetko sa rozpusti, riady ciste, sklo perfektne... nie je o com.. ale pocula som, ze niekomu to smrdi.. my necitime nic
@sweet20 na silikonovych riadoch je to cítiť iba ale keďže tie chcem mať tiež čisté ako z umývačky a nie si ruky obvárať v takej horúcej vode tak zháňam nejaký menej smradlavý výrobok 😃
@sweet20 na silikonovych riadoch je to cítiť iba ale keďže tie chcem mať tiež čisté ako z umývačky a nie si ruky obvárať v takej horúcej vode tak zháňam nejaký menej smradlavý výrobok 😃
@dominika1922 jaj tak my silikonove veci nemame.. len take tie klasicke 😀 mozno to bude tym, ze to necitime
Používam finish,somat, jar platinum. Nič s vôňou a tie vyššie rady, nie tuhé kapsule. A eko z dmky, striedam podľa druhu a zašpinenia riadu.
Vždy som používala Jar platinum, ako mi radili ak tu, ale raz mi kamoška doniesla nejaké za 3e z action na skúšku a nevidím rozdiel.Potom som skúsila aj iné lacne a všetky umyju perfektne.Ale možno teda závisí od umývačky
@mk1111111111 to nepoznám. A tie nemajú žiadnu vôňu?
@dominika1922 moja umyvacka umyva dobre, ja nemam vonu na riadoch, tak Ti asi nepomozem. Pouzivam jar platinum, je jedno akej vone, necitit nic a tiez davam aj plasty, aj silikonove veci
@dominika1922 s dm denk mit bio v takej krabicke.aj mne vadil ten zapach z jarovych
@dominika1922 používam denkmit z dmky, tiež tam dávam aj silikónové riady pre malú a nič po nich nepachne 😊
@dominika1922 používam denkmit z dmky, tiež tam dávam aj silikónové riady pre malú a nič po nich nepachne 😊
@cucoriedka133 ona mysli ze to pachne z jarovych nie z dm
@cucoriedka133 ona mysli ze to pachne z jarovych nie z dm
@malinovka333.. Viem čítať, co je na tom co som napísala zle? Dávam skúsenosť ze tie z dm nezanechávaju pach na silikónových riadoch .. Čítanie s porozumením..
Z JarPlatinum som prešla na FeelEco. Práve pre ten zápach.
Ja som tiez z JAR presla na obycko kde som tam kupim ludl action hofer....
Zelene nature dm tablety, jar nevedela cajovy povlak umyt, tieto dm daju vsetko
https://mojadm.sk/denkmit-tablety-do-umyvacky-r...
@pralinka86 presne, tieto z Dm sú najlepšie (za mňa). Umyjú asi všetko, rozpustia sa a nezanechávaju umelú citrónovú vôňu ako Jar
@pralinka86 Ďakujem za tip, lebo aj cena na jedno umývanie je veľmi výhodná

@dominika1922 ja používam feel Eco a mám veľmi pekne a leštene poháre.