Najlepšie oleje na pranie so sviežou vôňou
Prosim vas poradte mi olej na pranie chcela by som sviezu vonu nieco sko praci prasok alebo chloe vona ak mate niekto odskusany nejaky olej ktory takto vonia prosim napiste mi nazov oleja dakujem
prosim aj ja - ziadny. to je strasny smrad mne je z toho zle. ja som ziadnu inu vonu nikdy necitila len hnusny zeleny puella olej. kazdy jeden bozi den je s tym niekto nasmrdany ci uz v obchode alebo niekde na ulici. mne sa chce grcat.
@hsjdudhdbd žiadny. Žiaľ .
Neobtazuj ludi s tym smradom, to je horsie, akoby si na seba vyliala flasu parfumu
@hsjdudhdbd vidím že všetci poradili ako vzdy od veci 🥱
Za mňa voňavý domov vôňa smeraldo a diamante odporúčam skúsiť vzorky a majú aj popis pri každej
@hsjdudhdbd vidím že všetci poradili ako vzdy od veci 🥱
Za mňa voňavý domov vôňa smeraldo a diamante odporúčam skúsiť vzorky a majú aj popis pri každej
@anonym_9f1da1 tie smrady musime ale dychat vsetci naokolo.
Toto milujem, každá druhá mater decku nedá žiadne sladkosti, telefon a telku pred nim bude schovávať do osemnástky, očkovanie je smrť, ale chemikálie do prádla im budú liať jedna radosť. Koža je najväčší orgán ľudského tela a všetok ten bordel sa do neho vsakuje. Ked je vám aspoň trochu milé zdravie vašich deti, ked uz nie vaše, tak sa trochu zamyslite, či naozaj to musíte mať.
@anonym_9f1da1 tie smrady musime ale dychat vsetci naokolo.
@anonym_109de0 nikto ti nekaze dýchať 🤣 keď sa toho dá normálna dávka tak to cítiť len keď si pricuchnes blízko oblečenia
Toto milujem, každá druhá mater decku nedá žiadne sladkosti, telefon a telku pred nim bude schovávať do osemnástky, očkovanie je smrť, ale chemikálie do prádla im budú liať jedna radosť. Koža je najväčší orgán ľudského tela a všetok ten bordel sa do neho vsakuje. Ked je vám aspoň trochu milé zdravie vašich deti, ked uz nie vaše, tak sa trochu zamyslite, či naozaj to musíte mať.
@bomba36 ďalšia múdra
Vonavy domov a Pure Baby alebo Verde alebo teraz maju novy Luce. Ja davam do jednej varky menej ako je oficialne davkovanie a uplne staci.
Tolko nevyziadanych rad v jednom prispevku som uz davno nevidela 😅
Voňavý domov oleje,za mňa najlepšie, jemná púdrová vôňa je Perla,pekná je aj Martina,tá je trošku vyraznejšia.Teraz majú aj akciu 1+1 na 100ml oleje kukni,za 12€máš 2ks .
pozri u mna na ploche, nedavno som pridala, zelenu puellu inac citit nemozem a este alfapureo
@hsjdudhdbd nepoužívaj to , hlavne keď niekto do pračky vyleje pól fľašky ako moja kolegyňa .. strašný smrad , prádlo ma voňať čistotou nie po voňavke , načo toľko chémie ach
@hsjdudhdbd ja sem tam dam vobavy domov diamante ylang ylang. Ked dam potom veci do susicky tak to ani necitit. Susicka to vytaha tu vonu. Ale nepouzivam to stale..
@bomba36 kazda jedna mater ? Mater je podla mna len ta ktora sa nestara o dieta neda mu najest pije pri krcme normalne do bitky idete 😁hrozne
Voňavý domov oleje,za mňa najlepšie, jemná púdrová vôňa je Perla,pekná je aj Martina,tá je trošku vyraznejšia.Teraz majú aj akciu 1+1 na 100ml oleje kukni,za 12€máš 2ks .
@moony99 vahala som nad vonou svieza bavlna len neviem ako to vonia ˇˇˇ vyskusam tu jemnu pudrovu teda ˇˇˇ nechcem sladku taku ako praci prasok hladam 🙂
Ja sa nepytam ze ci to mam pouzivat s ci vsm to smrdi ja sa pytam na vonu ktora vonia ako praci prasok 😁😁😁akoze dobre ze mi nezavnete nadavat no poserte sa co vam mam nato odpisat 😁
Ja sa nepytam ze ci to mam pouzivat s ci vsm to smrdi ja sa pytam na vonu ktora vonia ako praci prasok 😁😁😁akoze dobre ze mi nezavnete nadavat no poserte sa co vam mam nato odpisat 😁
@hsjdudhdbd to tu je čoraz častejšia choroba tupých sliepok z koníka 🤷
@hsjdudhdbd to tu je čoraz častejšia choroba tupých sliepok z koníka 🤷
@anonym_9f1da1 objednala som tu pudrovu tak sa tesim ako bude vobist hadam budem spokojna 😌😌😌 to ako keby prisli do obchodu a zacali tam nadavat niekomu ze ako si dovoluju kupovat olej na pranie ja sa tiez nebudem niekoho pytat co si mozem kupit a co nie som v slobodnej krajine a nie na vojne aby ma niekto pre tsketo veci buzeroval diky za rady piste si dalej co chcete vsetci caw
@anonym_9f1da1 objednala som tu pudrovu tak sa tesim ako bude vobist hadam budem spokojna 😌😌😌 to ako keby prisli do obchodu a zacali tam nadavat niekomu ze ako si dovoluju kupovat olej na pranie ja sa tiez nebudem niekoho pytat co si mozem kupit a co nie som v slobodnej krajine a nie na vojne aby ma niekto pre tsketo veci buzeroval diky za rady piste si dalej co chcete vsetci caw
@hsjdudhdbd perlu myslíš? Potom napíš ako vonia ja som ju ešte nemala 😊
@anonym_9f1da1 vonavy domov fiore pudrova vona tak urcite napisem ako vonia
@anonym_9f1da1
Vonia to naozaj ako praci prasok super slm spokojna
@anonym_9f1da1
Vonia to naozaj ako praci prasok super slm spokojna
@hsjdudhdbd ďakujem že si dala vedieť skúsim ju aj ja 🤩🤩🤩♥️
Ahoj autorka.. Aj vonavy domov perla, aj puella zelená.. Voňajú pekne.. Ja ich používam.. To uz kam sme sa dopracovali? Niektoré dámy idú vyslovene zakazovať co sa ti smie a nesmie páčiť pripadne používat 😄 isto každý, pripadne takmer každý požíva pracie gély ci prípravky aj avivaze rôznych značiek a vôní..takže tak ci tak nejako vonia.. Isto sme sa v živote stretli s tym, ze náš parfém iným nevonia a naopak nám nevonia ich voľba vône.. Nielen parfémy ale avivaze ci ine druhý vôní.. Mne napríklad smrdia ženy ako popolník ked su prefajcene alebo fajčia rovno z postele 😄 alebo kuchyňa od jedla a varenia ci nedostatočná hygiena a podobne takže aj týmto,, vôniam zákazte otravovať iných " ci už v školách ci v meste a všade 😄 autorke prajem príjemné skúšanie vôní a nedajte sa odradiť.. Pekný deň 😄 a hádacie typy choďte užite si krásnu nedeľu 👌🙂

Poradím ti: ŽIADNY!!!
Hneď prvý týždeň prišli do školy žiaci "vyprati" v kadejakých olejoch a granuliach, no smrad na celú triedu, na konci vyučovania všetkých boleli hlavy, takže som odkázala rodičom, že kto bude obťažovať spolužiakov nadmernou vôňou, pôjde do riaditeľne, na mojej hodine sedieť nebude. A hneď s tým prestali.
Inak tie oleje ti zabrblu práčku, chytia sa ti tam plesne a to bude smrad.