icon

Najlepšie vône olejov na pranie

poradena
27. apr 2025

Baby, objednáva tu niekto zo stránky Voňavý domov ? Chcem kúpiť ako darček kamarátke sadu 3x100ml, tak sa chcem spýtať, aké sú podľa vás najkrajšie vône ? Ktoré mám vybrať do darčekovej sady ? Ktoré naozaj aj voňajú, lebo vraj niekto sú dosť slabé, tak hladam peknú, výraznú vôňu 🙂

nmhc
27. apr 2025

@poradena za mňa ich vôňa voňavý domov, teraz mám martina tiež veľmi pekne vonia a dolce je tiež super

tramtada31
27. apr 2025

Magnolia

biba_18
27. apr 2025

podľa mňa všetky sú fajn… ja by som ani sama sebe nevedela poradiť…

makodob
28. apr 2025

@poradena ja som niekoľko rokov používala od voňavý domov a za mňa oveľa krajšie voňajú od Horomia, voňajú silnejšie. Z voňavého domova odporúčam skor tie púdrové vone ako Smeraldo a Ninfea ale pekná je aj Diamante ylang ylang alebo jemnejšia je Diamante& Bamboo. Lavanda mi nevoňala vobec a ešte jedna The verde, tie boli ozaj trefa mimo. Ak by si sa rozhodla pre Horomiu, tam sú iné vone. Tiež ti možem dať tip.

dominima
28. apr 2025

Ja ich mám vyskúšaných až až 🙂
Dolce - babatkovsky vôňa
Soffice - sladká taká čokoládová vôňa
The verde - vonia ako zelený čaj
Šport - úžasná svieža vôňa
Ylang ylang - svieža čistá vôňa
Voňavý domov - sladká ale taká nevtierava
Perla a Martina mi prídu také sladko svieže ale veľmi pekne vône
Diamante - svieža vôňa, za mňa jedna z obľúbených
Yo go- vonia ako pánsky parfém
Mala som aj iné ale neviem k čomu by som tie vône prirovnala🙂

dominima
29. apr 2025
@makodob

@poradena ja som niekoľko rokov používala od voňavý domov a za mňa oveľa krajšie voňajú od Horomia, voňajú silnejšie. Z voňavého domova odporúčam skor tie púdrové vone ako Smeraldo a Ninfea ale pekná je aj Diamante ylang ylang alebo jemnejšia je Diamante& Bamboo. Lavanda mi nevoňala vobec a ešte jedna The verde, tie boli ozaj trefa mimo. Ak by si sa rozhodla pre Horomiu, tam sú iné vone. Tiež ti možem dať tip.

@makodob ahoj ktoré z horomie odporúčas? Mám detskú tuším baby talco 🩷 a ešte som mala s takým žltým obalom vanilkovú ale tá vôbec nevonala 🙂 máš ty dáke svoje favoritky?

makodob
29. apr 2025
@dominima

@makodob ahoj ktoré z horomie odporúčas? Mám detskú tuším baby talco 🩷 a ešte som mala s takým žltým obalom vanilkovú ale tá vôbec nevonala 🙂 máš ty dáke svoje favoritky?

@dominima No moja naobľúbenejšia je Petali de Peonia, v tej by som sa kúpala 😅 je to ozaj prekrásna kvetinová voňa a veľmi pekná je aj Bianco infinito, tiež krásna kvetinová svieža voňa. Baby talco poznáš, tá je tiež pekná a skúšala som ešte fresh cotton, to je taká klasická voňa čistej bielizne, vonia pekne, ale už ju viac nekúpim, keď porovnám s prvými. Iné som ešte neposkúšala, ale minimálne pri tých dvoch prvých ostanem. Ale, čo sa týka intenzity a celkovo mi prídu tie vone lepšie ako z vonavého domova, sú hravejšie, akoby viac tónov vone a tým to vonia krajšie a výraznejšie. Zároveň mi tie vone nevadia, čo ja ani parfém veľmi často nepoužívam, lebo mi zvykne vadiť a bolí ma hlava.

dominima
30. apr 2025
@makodob

@dominima No moja naobľúbenejšia je Petali de Peonia, v tej by som sa kúpala 😅 je to ozaj prekrásna kvetinová voňa a veľmi pekná je aj Bianco infinito, tiež krásna kvetinová svieža voňa. Baby talco poznáš, tá je tiež pekná a skúšala som ešte fresh cotton, to je taká klasická voňa čistej bielizne, vonia pekne, ale už ju viac nekúpim, keď porovnám s prvými. Iné som ešte neposkúšala, ale minimálne pri tých dvoch prvých ostanem. Ale, čo sa týka intenzity a celkovo mi prídu tie vone lepšie ako z vonavého domova, sú hravejšie, akoby viac tónov vone a tým to vonia krajšie a výraznejšie. Zároveň mi tie vone nevadia, čo ja ani parfém veľmi často nepoužívam, lebo mi zvykne vadiť a bolí ma hlava.

@makodob fiha no ja mám tu detsku 500ml a nejdem sa jej zbaviť 😃 ale tak olej sa nepokazí. Mne zas najviac intenzívnejší príde voňavý domov. Vonia mi byť aj prádlo. Giovani mi chvíľu vonia izba a prádlo slabulinko a puella rovnako 🙂 ale najviac to cítim na dcerke keď ju obliekam. No tak vyskúšam niekedy keď dominam. Ďakujem za typ ❤️