Naozaj sa veci Sinsay v sušičke scvrknú?
Ahojte mame novu susicku a teraz citam v inej diskusii ze sinsay a C&A veci sa scvrkavaju. Je to pravda? Lebo 85% detskych veci mame C&A a sinsay a nechcem ich poskodit hned prvykrat co ich tam dam ususit☹️
Tak nedaj všetky naraz a uvidíš.
Ja som sinsay pyžamko dokonca prala na 90ke a nič mu nie je.
Susim na nižších teplotách na programe pre syntetiku.
Ano😅niektore ano, niektore nie. Vseobecne su detske Sinsay veci mensie ako by mali byt
Mne sa nič nescvrklo...asi záleží od susicky
tiež sa mi nescvrklo
Syn nosí na 70% sinsay do škôlky a nemá nič scvrknute
Asi záleží aký program a aká sušička 🤷
Mne sa v susicke nescvrklo este nic. A to tam davam fakt ze vsetko
všetko vždy periem na 90st a suším v sušičke, nič sa im nestalo 🤷 mne asi predávajú dobré kusy 😜
Väčšina nie, asi2-3ks ano
Nič sa nescvrklo, ale ako už bolo napísané, detské veci sú všeobecne akoby o číslo menšie (syn nosí všetko 80, sinsay 86)
Ano baby viem ze su mensie mne to aj vyhovuje lebo su pekne uzucke len nechcem aby sa mi z 92ky stali 74ky🤣🤣 no odskusam to na par kusoch a budem dufat ze budu v poriadku
@zuzanka.zuzu toto je velmi odvazne ja na 90tke dam prat maximalne utierky bala by som sa ze to oblecko tam rozvarim
@lilizzachy
@diaalex
@gumkac19
@ewell13
@nila0622 aky program si davate?
Chalani maju veci z C&A tricka, rifle, mikiny a zatial nemam pocit zeby sa to nejako zrazilo. Ale ja davam okrem svetrov vsetko rad radom 😂
sinsayove detské sa mi zatiaľ vždy scvrkli. naučila som sa kupovať deťom o číslo väčšie. keď sa zbehnú v sušičke, sú akurát :D
som odvážna už vyše 20 rokov a jediné čo neprežilo (preto tam nenakupujem) je pepco 😁 inak vždy všetko na 90st
Ja mám Samsung sušičku a dávam program že sušička sa prispôsobuje typu tkaniny volá sa to Al sušenie
Reserved pyžamo sa scvrklo o 2 velkosti
mám whirlpool a syntetiku
No mne sa zbehlo a to ani susicku nemam. Dcére som objednala krasne tričko s dlhým rukávom a zo 104 mam takú 92...

ano scvrknu ..mam odskusane