icon

Odporúčania na prášok na pranie pre citlivú pokožku

24. máj 2025

Ahojte, nejaké odporúčania na práci gel iba na spodné prádlo? Mám časté intímne problémy a práci gel sensitiv údajne nestačí 😅

viestta
24. máj 2025

prat na vyssiu teplotu, zehlit, dezinfikovat parou alebo pouzivat dezinfekciu

autor
24. máj 2025
@viestta

prat na vyssiu teplotu, zehlit, dezinfikovat parou alebo pouzivat dezinfekciu

@viestta robím a gynekologička mi povedala, že to nestačí

viestta
24. máj 2025

imunitu uz riesila? Lebo nie vzdy to je len o "zanedbanej" hygiene. A aj prehnana hygiena moze byt spustac.

autor
24. máj 2025
@viestta

imunitu uz riesila? Lebo nie vzdy to je len o "zanedbanej" hygiene. A aj prehnana hygiena moze byt spustac.

@viestta áno riešila, riešila skor aj práci gel lenže keď som minule bola na vyšetrení a povedala som jej, že používam práci gel na citlivú pokožku, tak povedala že to nestačí, že treba originál na spodné prádlo

bessie12
24. máj 2025

Originál na spodné prádlo? To je co konkretne ? Používam len dezinfekciu na prádlo a prací gél Neutral. Periem na 60tke dlhý vyše 3 hodinový program. Tiež mam intímne problémy pomerne často.

slavomira236
24. máj 2025

To je aky na spodne pradlo?? Ved ti mohla poradit

leveta
24. máj 2025

Skús lovela.

muchotrafka298
25. máj 2025

Ja som v zivote nepocula o pracom prostriedku iba na spodne pradlo. Ako alergicka pouzivam Persil sensitive alebo iny prasok/gel pre deticky.

autor
25. máj 2025

Baby ani ja som o tom nepočula, musím spodné prádlo aj samostatne prať no a s tým gélom

autor
25. máj 2025
@muchotrafka298

Ja som v zivote nepocula o pracom prostriedku iba na spodne pradlo. Ako alergicka pouzivam Persil sensitive alebo iny prasok/gel pre deticky.

@muchotrafka298 povedala som že používam detsky gel sensitive a že ani to nemám používať

muchotrafka298
25. máj 2025

Tak si ich mas ist na potok na rumpli vyprat alebo co?
Ja pouzivam menstruacne nohavicky a ked ich periem, tak detsky prasok + dezinfekciu z DMky davam. Periem v rukach, nasledne vsetky po skonceni mensturacie este raz vyperiem v pracke. Toto keby ta doktorka videla, asi jej na cisto dekel urve.

leveta
25. máj 2025

Ak máš problémy, ideálny je prášok, nie gél.
A prať bez aviváže, a extra plakanie.
Každý sme iní, ale ako rodina alergikov potvrdzujem že tie sensitive sú hrozné všetky :D

viestta
25. máj 2025
@leveta

Ak máš problémy, ideálny je prášok, nie gél.
A prať bez aviváže, a extra plakanie.
Každý sme iní, ale ako rodina alergikov potvrdzujem že tie sensitive sú hrozné všetky :D

@leveta praveze gel sa rozpusti bez zvyskov a aj bez problemov vyplacha

minenkaa
25. máj 2025

Extra plakanie

minenkaa
25. máj 2025

Ja budem zas zvozena pod čiernu zem ,ale skus nenosiť gatky

alienkami
25. máj 2025

Skús PH neutral od Dedry. Používa sa namiesto aviváže - neutralizuje zvyšky pracích prostriedkov.

lili2015
25. máj 2025

Nie je to na spodné prádlo, ale na citlivú pokožku mám Feel Eco baby, periem minimálne na 60, pridať plachanie na vyše a do posledného plachania trochu octu. Poradil mi to chatGPT a fakt to funguje. Už po 3 dňoch som videla rozdiel.

autor
25. máj 2025

Vyskúšam ďakujem 🙏🏻

autor
25. máj 2025
@minenkaa

Ja budem zas zvozena pod čiernu zem ,ale skus nenosiť gatky

@minenkaa skúšala som a veľmi nepríjemný pocit to bol

minenkaa
25. máj 2025

To je zvyk a voľne nohavice ,ide leto sukne šaty