Odporúčania na prášok na pranie pre citlivú pokožku
Ahojte, nejaké odporúčania na práci gel iba na spodné prádlo? Mám časté intímne problémy a práci gel sensitiv údajne nestačí 😅
prat na vyssiu teplotu, zehlit, dezinfikovat parou alebo pouzivat dezinfekciu
@viestta robím a gynekologička mi povedala, že to nestačí
imunitu uz riesila? Lebo nie vzdy to je len o "zanedbanej" hygiene. A aj prehnana hygiena moze byt spustac.
imunitu uz riesila? Lebo nie vzdy to je len o "zanedbanej" hygiene. A aj prehnana hygiena moze byt spustac.
@viestta áno riešila, riešila skor aj práci gel lenže keď som minule bola na vyšetrení a povedala som jej, že používam práci gel na citlivú pokožku, tak povedala že to nestačí, že treba originál na spodné prádlo
Originál na spodné prádlo? To je co konkretne ? Používam len dezinfekciu na prádlo a prací gél Neutral. Periem na 60tke dlhý vyše 3 hodinový program. Tiež mam intímne problémy pomerne často.
To je aky na spodne pradlo?? Ved ti mohla poradit
Skús lovela.
Ja som v zivote nepocula o pracom prostriedku iba na spodne pradlo. Ako alergicka pouzivam Persil sensitive alebo iny prasok/gel pre deticky.
Baby ani ja som o tom nepočula, musím spodné prádlo aj samostatne prať no a s tým gélom
Ja som v zivote nepocula o pracom prostriedku iba na spodne pradlo. Ako alergicka pouzivam Persil sensitive alebo iny prasok/gel pre deticky.
@muchotrafka298 povedala som že používam detsky gel sensitive a že ani to nemám používať
Tak si ich mas ist na potok na rumpli vyprat alebo co?
Ja pouzivam menstruacne nohavicky a ked ich periem, tak detsky prasok + dezinfekciu z DMky davam. Periem v rukach, nasledne vsetky po skonceni mensturacie este raz vyperiem v pracke. Toto keby ta doktorka videla, asi jej na cisto dekel urve.
Ak máš problémy, ideálny je prášok, nie gél.
A prať bez aviváže, a extra plakanie.
Každý sme iní, ale ako rodina alergikov potvrdzujem že tie sensitive sú hrozné všetky :D
Extra plakanie
Ja budem zas zvozena pod čiernu zem ,ale skus nenosiť gatky
Skús PH neutral od Dedry. Používa sa namiesto aviváže - neutralizuje zvyšky pracích prostriedkov.
Nie je to na spodné prádlo, ale na citlivú pokožku mám Feel Eco baby, periem minimálne na 60, pridať plachanie na vyše a do posledného plachania trochu octu. Poradil mi to chatGPT a fakt to funguje. Už po 3 dňoch som videla rozdiel.
Vyskúšam ďakujem 🙏🏻
Ja budem zas zvozena pod čiernu zem ,ale skus nenosiť gatky
@minenkaa skúšala som a veľmi nepríjemný pocit to bol
To je zvyk a voľne nohavice ,ide leto sukne šaty

prat na vyssiu teplotu, zehlit, dezinfikovat parou alebo pouzivat dezinfekciu