icon

Odporúčania na účinné prostriedky na pranie bieleho prádla

monciika
9. mar 2025

Ahojte, čo odporúčate z vlastnej skúseností na biele veci? Do teraz som používala z Actionu v takej malej modrej krabičke nejaký prach, už ale neviem názov. Ináč to dobre vypralo, aj take už zažltnute tričko mi celkom vybielilo. Teraz by som ale chcela niečo väčšie a znamejšiu značku alebo niečo z odporúčaní. Ďakujem vám 🙂

nynia
9. mar 2025

DM bieliace papiere za mna najlepsia vec aku som kedy mala. Davam 2ks do kazdeho.

monciika
autor
9. mar 2025

@nynia denk mit však? V takej istej krabičke ako tie, aby sa nezafarbilo oblečenie

simca06022011
9. mar 2025

Pouzivam klasicky gel na biele pradlo (ariel, persil.. co prave mam)a ked potrebujem bielit davam k tomu bud perkarbonat, alebo som mala doslova prasok na bielenie (asi beckman to bol, ale neviem to najst nikde uz som hladala kade teda :DD) a to bola pecka, eraz som kupila prasok v sacku na bielenie v DMke. ALe to nie je na bezne pranie, myslim, ze by to pradlo nedalo, aby som iba v tom prala. Proste nazbieram biele ktore to potrebuje a dam to vyprat jednorazovo v tom a vybieli mi to.
Papieriky som neskusala, ale vyskusam... :D

janinka007
9. mar 2025

Na biele jedine prach. Gely nemaju bieliace enzýmy.

lucialucy43
4. apr 2025

Na pranie bieleho prádla mne vyhovuje tekuty prášok s vôňou levandule je aj upokojujuci na prirodnej báze pre citlivu pokožku nedráždi môže sa prať aj farebné aj biele prádlo a hlavne je bez chemikalií čo ako aj mne aj mojej rodinke vyhovuje kedže máme citlivu pokožku je to tento
https://zerotoxic.sk/products/sonett-tekuty-pro...