Odporúčania na voňavé oleje do prania bez Ylangu
Ahojte, periete v olejoch z voňavého domova? Ak áno, máte dáke odporúčania, ktoré vône sú top? Okrem Ylangu prosim.
Och bože nie, akurát včera sme v škole trpeli, zase prišiel jeden študent "vypraty" v týchto olejoch, vetrala som na -15, aj tak nás hlavy boleli. Prečo to musíte robiť 😭😓🙄
@aurelia2000 tak treba aj odhadnúť aké množstvo treba 😅 zrejme to prehnal…
@aurelia2000 tak treba aj odhadnúť aké množstvo treba 😅 zrejme to prehnal…
@petra24224 On to neprehnal, to jeho mamička sa chcela blysnúť.
@petra24224 On to neprehnal, to jeho mamička sa chcela blysnúť.
@aurelia2000 povedzme si lepšie voňať od oleja ako smrdieť od potu 😅
my to pouzivame uz asi rok. teraz nová oblúbená vôňa je Passione. Užasne vonia...
@petra24224 keď niekto vyslovene smrdí od týchto olejov, mne ako asmaticke nielenže rozbolí má hlava ale vyslovene ma to dusí az ma napína. Keď muž po 12h šichte príde domov spotený síce smrdí ale človeku z toho nie je zle
@petra24224 keď niekto vyslovene smrdí od týchto olejov, mne ako asmaticke nielenže rozbolí má hlava ale vyslovene ma to dusí az ma napína. Keď muž po 12h šichte príde domov spotený síce smrdí ale človeku z toho nie je zle
@anonym_3d3a7e To je asi tak, ako keď to niekto preženie s parfémom. Ale kvôli tomu nebudeme nadávať každému, kto má rád keď mu prádlo pekne vonia. Stačí ich používať s mierou.
@anonym_3d3a7e napríklad môj chlap keď sa spotí tiež mi to extra nesmrdi ale pošlem ho do sprchy,zrovna nevonia Ale v práci jeden je taký extrém že ja ho volám smraďoch.On smrdí vážne ako bezdomovec,mňa napína pri ňom,nedá sa to vydržať.To má ženu a dieťa,prosím pekne.Akože ja žasnem.
@anonym_3d3a7e To je asi tak, ako keď to niekto preženie s parfémom. Ale kvôli tomu nebudeme nadávať každému, kto má rád keď mu prádlo pekne vonia. Stačí ich používať s mierou.
@petra24224 kde píšem že mám problém s voňavým prádlom?
Ale že niekto príde ku mne do kancla a po odchode ešte pol hodiny cítim na chodbe kde sa dotyčná osoba zdržala 30 sec je na mňa moc
@anonym_3d3a7e napríklad môj chlap keď sa spotí tiež mi to extra nesmrdi ale pošlem ho do sprchy,zrovna nevonia Ale v práci jeden je taký extrém že ja ho volám smraďoch.On smrdí vážne ako bezdomovec,mňa napína pri ňom,nedá sa to vydržať.To má ženu a dieťa,prosím pekne.Akože ja žasnem.
@gabrielabydzo nie je nič horšie ako keď na na niekom vyslovene bije zápach bezďáka a parfém
@petra24224 Ninfea..krasna jemna vona podobna Nivei.staci troska
@petra24224 inak na Ylang vonu som tiez alergicka,hlavne od puelly,zacne ma boliet hlava,zacnem kychat,pocit az na vracanie.kolko x v obchodoch to citim,neviem ci sa v tom ludia kupu,ale teda je to dost intenzivna vona
Mne sa páči diamante, šport, ninfea, Martina a magnolia
Za mna Smeraldo...poskusala som uz viacere, ale k tomuto sa vzdy vratim
Ja tiež smeraldo a ďalšie podobné ako topaz a diamante.
@petra24224 oleje mmch skodlive pre zdravie sposobujuce neplodnost niciace plasty ta zbavia potenia? Zaujimave.

Och bože nie, akurát včera sme v škole trpeli, zase prišiel jeden študent "vypraty" v týchto olejoch, vetrala som na -15, aj tak nás hlavy boleli. Prečo to musíte robiť 😭😓🙄