icon

Odporúčania pre kvalitné gumenné rukavice, keď mám ekzém

27. apr 2025

Ahojte. Kedže mám ekzém na rukách, tak musím pri umývaní používať rukavice. Zvykla som kupovať žlté z DM (foto v prílohe), ale mám pocit, že poslednú dobu mi moc nevydržia (max týždeň). Potom sa začnú trhať medzi prstami.
Vedeli by ste mi odporučiť kvalitné gumenné rukavice s dlhším rukávom (aby mi tam nezatiekla voda)? Môžu byť aj nitrilové, ale kvalitnejšie s dlhším rukávom.
Ďakujem

Odporúčania pre kvalitné gumenné rukavice, keď mám ekzém
sara07
27. apr 2025

asi z tejto odpovede nebudeš nadšená , ale si koleduješ o pekny pruser, ked ti začne praskat koža šialene tažko sa to hoji a boli ako fras
ja som zavrhla rukavice, kupila sa myčka a mop , robím tak a mám také čistiace aby som vôbec nemusela gumene rukavice použivat

marianarem
27. apr 2025
@sara07

asi z tejto odpovede nebudeš nadšená , ale si koleduješ o pekny pruser, ked ti začne praskat koža šialene tažko sa to hoji a boli ako fras
ja som zavrhla rukavice, kupila sa myčka a mop , robím tak a mám také čistiace aby som vôbec nemusela gumene rukavice použivat

@sara07 A ako umyvas trebars vanu alebo drez? Ja ked mam mat dlhsie na sebe gumene rukavice, tak davam pod ne este tenke bavlene.
Autorka, bohuzial neporadim, ja pouzivam tiez tieto a u mna su ok, vydrzia primerane.

sara07
27. apr 2025
@marianarem

@sara07 A ako umyvas trebars vanu alebo drez? Ja ked mam mat dlhsie na sebe gumene rukavice, tak davam pod ne este tenke bavlene.
Autorka, bohuzial neporadim, ja pouzivam tiez tieto a u mna su ok, vydrzia primerane.

@marianarem použivam eko tie su jemnejšie alebo teraz parny čistič to máš bez chémie
napr jar to som vyhadzana ruky vyžraté okamžite

ivana11155
27. apr 2025
@marianarem

@marianarem prosim kde si kupila tie tenke bavlnene?

marianarem
27. apr 2025
@ivana11155

@marianarem prosim kde si kupila tie tenke bavlnene?

@ivana11155 Ja som naposledy kupila z e-shopu s pracovnym oblecenim. Uz si nepamatam z akeho, lebo to bolo davnejsie, kupila som velke balenie. Ale napr. tu maju
https://odevypracovne.sk/bavlnene-pracovne-ruka...