icon

Odstraňovače škvŕn na detské oblečenie

petraretra
24. jún 2025

Dobry den chcem sa spytat aky ucinny odstranovac skvrn pouzivate na detske oblecenie do pracky?

calathea97
24. jún 2025

No tak tu sa pripnem. Mám pocit, že veľmi veľa vecí máme fľakatých. Ja používam žlčové mydlo plus z DMky taký prášok Denk mit Oxi Power. Na niektoré fľaky to stačí, ale bohužiaľ nie na všetky 🤦‍♀️

sisska96
24. jún 2025

Sanytol

jahodka11611
24. jún 2025

@petraretra hg odstraňovač škvŕn, naposledy v skúšaný na bielom tričku spinavom od moruse... Ani fliacik

weleda123
24. jún 2025

Perkarbonat sodný. Ale aktivuje sa až pri 60°, poprípade sa dá dokúpiť aktivátor. Zišli mi s ním aj niekoľko týždňov zazrate škvrny, ktoré boli stokrát oprate a s ničím dovtedy nezišli. Ale opatrne s ním. Na biele je ideálny, na stalo farebné je tiež fajn, ale krstná s ním nechtiac vybielila rukávy na jednom tričku.

olimuc
24. jún 2025

Pouzivala som SiL a objavila som Ariel - funguje perfektne. Uvidim ci je v kazdej krajine rovnako silny

lucia13022023
24. jún 2025

Ja mam také trojkombo. Na fľak nastriekam frosh baby žlčové mydlo v spreji, nechám účinkovať 5 min. Potom to poriadne takou kefou z dm so zlcovym mydlom vydrhhem a ešte dám aj soľ na škvrny do prania. Toto jedine mi vyoralo všetko, úplne všetko.

petraretra
autor
24. jún 2025
@lucia13022023

Ja mam také trojkombo. Na fľak nastriekam frosh baby žlčové mydlo v spreji, nechám účinkovať 5 min. Potom to poriadne takou kefou z dm so zlcovym mydlom vydrhhem a ešte dám aj soľ na škvrny do prania. Toto jedine mi vyoralo všetko, úplne všetko.

@lucia13022023 a keby som pouzila iba ten sprej od frosh? Pozerala som ho ale neskusala som este

callisia
24. jún 2025

@petraretra feel eco na skvrny z DMky je u mňa top

lucia13022023
24. jún 2025
@petraretra

@lucia13022023 a keby som pouzila iba ten sprej od frosh? Pozerala som ho ale neskusala som este

@petraretra to ti povedať neviem, mne vyhivuje to trojkombo

mimisrdce
Autor odpoveď zmazal
mimisrdce
Odpoveď bola odstránená
saxana000
26. jún 2025

Sanytol praskovy.nic lepsie som nenasla. zarobim si do kyblika dve odmerky na 2 litre vody a tam postupne hadzem vsetky obrblane bodycka.momentalne sezona maliny jahody paprika rajciny cucoriedky trava na kolenach.ak je velky flak tak predtym este trosku prebehnem v rukach zlcovym mydlom a kefkou.ked nazbieram detske hodim vsetko prat v savo prasku na bavlnu na 50 stupnov naozaj mi to vytiahlo zatial vsetko..