Odstraňovače škvŕn na detské oblečenie
Dobry den chcem sa spytat aky ucinny odstranovac skvrn pouzivate na detske oblecenie do pracky?
Sanytol
@petraretra hg odstraňovač škvŕn, naposledy v skúšaný na bielom tričku spinavom od moruse... Ani fliacik
Perkarbonat sodný. Ale aktivuje sa až pri 60°, poprípade sa dá dokúpiť aktivátor. Zišli mi s ním aj niekoľko týždňov zazrate škvrny, ktoré boli stokrát oprate a s ničím dovtedy nezišli. Ale opatrne s ním. Na biele je ideálny, na stalo farebné je tiež fajn, ale krstná s ním nechtiac vybielila rukávy na jednom tričku.
Pouzivala som SiL a objavila som Ariel - funguje perfektne. Uvidim ci je v kazdej krajine rovnako silny
Ja mam také trojkombo. Na fľak nastriekam frosh baby žlčové mydlo v spreji, nechám účinkovať 5 min. Potom to poriadne takou kefou z dm so zlcovym mydlom vydrhhem a ešte dám aj soľ na škvrny do prania. Toto jedine mi vyoralo všetko, úplne všetko.
Ja mam také trojkombo. Na fľak nastriekam frosh baby žlčové mydlo v spreji, nechám účinkovať 5 min. Potom to poriadne takou kefou z dm so zlcovym mydlom vydrhhem a ešte dám aj soľ na škvrny do prania. Toto jedine mi vyoralo všetko, úplne všetko.
@lucia13022023 a keby som pouzila iba ten sprej od frosh? Pozerala som ho ale neskusala som este
@petraretra feel eco na skvrny z DMky je u mňa top
@lucia13022023 a keby som pouzila iba ten sprej od frosh? Pozerala som ho ale neskusala som este
@petraretra to ti povedať neviem, mne vyhivuje to trojkombo
Sanytol praskovy.nic lepsie som nenasla. zarobim si do kyblika dve odmerky na 2 litre vody a tam postupne hadzem vsetky obrblane bodycka.momentalne sezona maliny jahody paprika rajciny cucoriedky trava na kolenach.ak je velky flak tak predtym este trosku prebehnem v rukach zlcovym mydlom a kefkou.ked nazbieram detske hodim vsetko prat v savo prasku na bavlnu na 50 stupnov naozaj mi to vytiahlo zatial vsetko..

No tak tu sa pripnem. Mám pocit, že veľmi veľa vecí máme fľakatých. Ja používam žlčové mydlo plus z DMky taký prášok Denk mit Oxi Power. Na niektoré fľaky to stačí, ale bohužiaľ nie na všetky 🤦♀️