icon

Parfém do prania - Puellla alebo Voňavý domov

lenkaviki48
9. júl 2025

Ahojte chcem sa spýtať tých čo používajú parfém do prania čo skôr používate puelllu alebo voňavý domov.

Ďakujem za odpoveď

Strana
z3
laskonka_lasky
9. júl 2025

Voňavý domov

hytal
9. júl 2025

Kupujem Voňavý domov.

lenkaviki48
autor
9. júl 2025
@laskonka_lasky

Voňavý domov

@laskonka_lasky môžem sa opýtať ktorá vôňa sa vám páči

lenkaviki48
autor
9. júl 2025
@hytal

Kupujem Voňavý domov.

@hytal môžem sa opýtať ktorá vôňa sa vám páči

dominima
9. júl 2025

Ja používam aj aj 🩷

hytal
9. júl 2025

Skúšala som rôzne, ale asi pre mňa Diamante Ylang.

simona19871216
9. júl 2025

@lenkaviki48 mne stačí lenor

simik22
9. júl 2025
@simona19871216

@lenkaviki48 mne stačí lenor

@simona19871216 ale to sa autorka nepýtala…

zuzikak
9. júl 2025

Vonavy domov nemam skusenosti ale mala som vzorky Puelly a za mna je to slabota. Chvilku to vonalo po vybrati z pracky ale zeby nejako extra a dlhsie to vydrzalo ako by som od vone ocakavala tak vobec.

lenkaviki48
autor
9. júl 2025
@dominima

Ja používam aj aj 🩷

@dominima ktoré vône používate, ak môžem sa opýtať

simik131
9. júl 2025

Určite voňavý domov, vôňa Diamant Ylang je top 👍

katy83
9. júl 2025

Za mna voňavý domov a vône Ninfea je moja naj …
Magnolia, ylang ylang a Martina
Tieto si beriem opakovane

katy83
9. júl 2025

Puella zelena a Modra ;)

simona19871216
9. júl 2025
@simik22

@simona19871216 ale to sa autorka nepýtala…

@simik22 tak to tu funguje úplne všade dobre rano

lenkaviki48
autor
10. júl 2025
@katy83

Za mna voňavý domov a vône Ninfea je moja naj …
Magnolia, ylang ylang a Martina
Tieto si beriem opakovane

@katy83 magnólia ako vonia sladko?

dominima
10. júl 2025
@lenkaviki48

@dominima ktoré vône používate, ak môžem sa opýtať

@lenkaviki48 ak máš rada svieže a čisté vône tak ylang, šport, diamante, passione, the verde(vonia ako zelený čaj)
Z tých sladkých vôní som skúsila voňavý domov, Martina, perla,
Pánska vôňa je yo go
Detské vône dolce, soffice
Skúsila som aj od Plačkovej the Queen ale tá mne osobne smrdela

lenkaviki48
autor
10. júl 2025
@dominima

@lenkaviki48 ak máš rada svieže a čisté vône tak ylang, šport, diamante, passione, the verde(vonia ako zelený čaj)
Z tých sladkých vôní som skúsila voňavý domov, Martina, perla,
Pánska vôňa je yo go
Detské vône dolce, soffice
Skúsila som aj od Plačkovej the Queen ale tá mne osobne smrdela

@dominima ďakujem prišlo mi ylang je nádherný, šport trochu silnejšie ale tiež pekné. Dolce do vybrala dcéra krásna sladká a idem ešte objednať pre manžela Yo go. Marina krásne vonia aj perla tie som mala vzorky. Ale chcem zmenu lebo ja už som na tie vône zvyknutá a necititm ich. Novú vôňu ste nevonali luce?

katy83
10. júl 2025

Magnolia ke sladšia , taká pudrova

lenkaviki48
autor
10. júl 2025
@katy83

Magnolia ke sladšia , taká pudrova

@katy83 ďakujem dám do košíku so vzorkami

dominima
10. júl 2025
@lenkaviki48

@dominima ďakujem prišlo mi ylang je nádherný, šport trochu silnejšie ale tiež pekné. Dolce do vybrala dcéra krásna sladká a idem ešte objednať pre manžela Yo go. Marina krásne vonia aj perla tie som mala vzorky. Ale chcem zmenu lebo ja už som na tie vône zvyknutá a necititm ich. Novú vôňu ste nevonali luce?

@lenkaviki48 ja nie ale kamarátka a povedala že taká mliečna kokosová vôňa 😁 niečo podobné soffice..
Ale môžem povedať že voňavý domov vonia lepšie ako puella teda byť mám viac rozvonany.
Ja chcem skúsiť Fiore, topazio ale to až keď dominam tieto 😁
Ešte som mala essenza D - to voňalo ako mach, a quarzo a to mne dáko nesadlo neviem špecifikovať tu vonu

lenkaviki48
autor
11. júl 2025

@dominima Fiore vonia krásne kvetinovo s tej som mala vzorku. Mne sa páči aj perla, smeraldo, dolce ale chcem niečo nové. No z puelly mi voňala najviac zelená ale keď som skusila voňavý domov už len ten používam.

dominima
11. júl 2025
@lenkaviki48

@dominima Fiore vonia krásne kvetinovo s tej som mala vzorku. Mne sa páči aj perla, smeraldo, dolce ale chcem niečo nové. No z puelly mi voňala najviac zelená ale keď som skusila voňavý domov už len ten používam.

@lenkaviki48 no ja som na olejoch závislá 😁 teda na všetkom čo vonia.. čiže na kozmetike

1lionik1
11. júl 2025
@lenkaviki48

@katy83 magnólia ako vonia sladko?

@lenkaviki48 magnólia je super

20erika07
11. júl 2025

Voňavý domov okrem ylang mi voňajú všetky ako vône do wc ,veľmi sklamaná som bola. Používala som puellu ked to bol ešte boom, zelená a sivá frayo ,najviac sivú. Ale ked som raz vyskúšala Zdravko oleje a green paradise, bola som v raji 😄 bola som prekvapená, ze ked som minuloročné letne veci oprala s nim, tak tento rok ked som ich vytahovala vonali stále rovnako akoby som ich práve oprala 😊

linda225
11. júl 2025

lenkaviki48 je veľa kvalitnejších a ešte aj lacnejších olejov na pranie ako len puella alebo vonavy domov. Napríklad táto stránka https://obchod.cleaning4u.sk/parfumy-do-prania/ ma až okolo 13 znaciek a vyše 100voni. Maju tam aj lacnejšie, slabšie parfumy ale aj rovnako silné alebo aj silnejšie ako puella a vonavy domov a aj tie silnejšie vychádzajú na prepočet menej. Dokonca väčšinu znaciek parfumov tam dokážete sparovat ešte s rovnakými vôňami pracích gélov a aj avivazi.

zuzanastano11
11. júl 2025

@lenkaviki48 voňavý domov - sole

lenkaviki48
autor
11. júl 2025
@dominima

@lenkaviki48 no ja som na olejoch závislá 😁 teda na všetkom čo vonia.. čiže na kozmetike

@dominima podobne 🤣🙈

lenkaviki48
autor
11. júl 2025
@linda225

lenkaviki48 je veľa kvalitnejších a ešte aj lacnejších olejov na pranie ako len puella alebo vonavy domov. Napríklad táto stránka https://obchod.cleaning4u.sk/parfumy-do-prania/ ma až okolo 13 znaciek a vyše 100voni. Maju tam aj lacnejšie, slabšie parfumy ale aj rovnako silné alebo aj silnejšie ako puella a vonavy domov a aj tie silnejšie vychádzajú na prepočet menej. Dokonca väčšinu znaciek parfumov tam dokážete sparovat ešte s rovnakými vôňami pracích gélov a aj avivazi.

@linda225 ktoré vône ste mali a ako voňajú prosím viete napísať

veverko87
11. júl 2025

mne osobne Puella sa neosvedčila, mala aom aj voňavý domov, tie voňajú pekne, ťažko vybrať...potom som našla aj ine vône zo stránky takoy.sk, maju metrový textil,a ako darcek k objednávke som dostala vône Oilana a potom po vzorkách a odskúšaný som si ich objednala ... na polyesterových látkach voňajú mega dlho, na bavlněných menej ale sú super. Každému vyhovuje niečo iné, odporúčam skúsiť.

dididudu
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3