icon

Parfém do prania - Puellla alebo Voňavý domov

lenkaviki48
9. júl 2025

Ahojte chcem sa spýtať tých čo používajú parfém do prania čo skôr používate puelllu alebo voňavý domov.

Ďakujem za odpoveď

Strana
z3
pikachu999
12. aug 2025
@lenkaviki48

@pikachu999 prosím vás tá Aqua Marína ako vonia aj lava ascuiga. Ďakujem

@lenkaviki48 vôbec neviem opisovať vône 😅ale aqua marina je svieža vôňa morského vánku taká jemná a tá druhá je sladko svieža ..skúste vzorky najskôr objednať dajú sa aj navoliť a tuším aj pri každej majú nejaký popis 🤗

hanka_se
12. aug 2025
@dorizzz

@hanka_se ahoj prišli mi tie vevo vzorky, a čo ja viem. Voňajú pekne. Neviem či som už taká prevoňaná celá alebo čo je so mnou za problém ale už sa mi to zlieva všetko dokopy. Z toho čo som skúšala v poslednej dobe sa mi asi naviac páčilo modré zdravko. Z vevo som zatiaľ vyskúšala iba jednu vôňu, tak neviem. Mne sa páčia také svieže vône, nič sladké. Ale rozhodne za vyskúšanie stoja tie vevo.

@dorizzz Ahoj, dakujem krasne za skusenost. Ja som napriklad teraz naposledy dala 2 pracky, ten isty BajaBee a jedna pracka vonala aj po ususeni a druha vobec 😅. Ale je pravda, ta co nevonala zostala dlho na slnku, tu druhu varku som spratala skor, lebo sme isli prec. Takze zacinam davat naozaj vinu slniecku 😅

anonym_b65571
12. aug 2025

Z jednej aj druhej ma naťahuje na zvracanie a je to strašné obťažujúci smrad. Ako si týmto svinstvom môžete napúšťať oblečenie? O pár rokov tu budeme mať epidémiu rakoviny z týchto toxických smradov. 😒

dorizzz
12. aug 2025
@hanka_se

@dorizzz Ahoj, dakujem krasne za skusenost. Ja som napriklad teraz naposledy dala 2 pracky, ten isty BajaBee a jedna pracka vonala aj po ususeni a druha vobec 😅. Ale je pravda, ta co nevonala zostala dlho na slnku, tu druhu varku som spratala skor, lebo sme isli prec. Takze zacinam davat naozaj vinu slniecku 😅

@hanka_se vevo voňalo aj po dni ako sa sušilo na slnku. Ale nie nejako výrazne. Najvýraznejšie určite vonia puella.

hanka_se
12. aug 2025
@dorizzz

@hanka_se vevo voňalo aj po dni ako sa sušilo na slnku. Ale nie nejako výrazne. Najvýraznejšie určite vonia puella.

@dorizzz mne zase tie puella ked som susila cez zimu v dome stratila vonu. Teda niektore boli vyrazne, ine vobec. Mala som len vzorky, lebo som citala, ze vzorky viac vonaju ako vo flaske. Ale co je na tom pravdy, netusim

dorizzz
12. aug 2025
@hanka_se

@dorizzz mne zase tie puella ked som susila cez zimu v dome stratila vonu. Teda niektore boli vyrazne, ine vobec. Mala som len vzorky, lebo som citala, ze vzorky viac vonaju ako vo flaske. Ale co je na tom pravdy, netusim

@hanka_se tak to neviem, ja mám veľké fľaškyz puelly a všetko ok. Mne najviac voňala frayo.

hanka_se
12. aug 2025
@dorizzz

@hanka_se tak to neviem, ja mám veľké fľaškyz puelly a všetko ok. Mne najviac voňala frayo.

@dorizzz dakujem, poznacim si a ked sa minie bajabee skusim 😀

lenkaviki48
autor
12. aug 2025
@hanka_se

@dorizzz dakujem, poznacim si a ked sa minie bajabee skusim 😀

@hanka_se frayo vonia krásne sviežo môžem potvrdiť. Mne sa páči aj Jallu od puelly

Strana
z3