Parfém do prania - Puellla alebo Voňavý domov
Ahojte chcem sa spýtať tých čo používajú parfém do prania čo skôr používate puelllu alebo voňavý domov.
Ďakujem za odpoveď
@hanka_se ahoj prišli mi tie vevo vzorky, a čo ja viem. Voňajú pekne. Neviem či som už taká prevoňaná celá alebo čo je so mnou za problém ale už sa mi to zlieva všetko dokopy. Z toho čo som skúšala v poslednej dobe sa mi asi naviac páčilo modré zdravko. Z vevo som zatiaľ vyskúšala iba jednu vôňu, tak neviem. Mne sa páčia také svieže vône, nič sladké. Ale rozhodne za vyskúšanie stoja tie vevo.
@dorizzz Ahoj, dakujem krasne za skusenost. Ja som napriklad teraz naposledy dala 2 pracky, ten isty BajaBee a jedna pracka vonala aj po ususeni a druha vobec 😅. Ale je pravda, ta co nevonala zostala dlho na slnku, tu druhu varku som spratala skor, lebo sme isli prec. Takze zacinam davat naozaj vinu slniecku 😅
Z jednej aj druhej ma naťahuje na zvracanie a je to strašné obťažujúci smrad. Ako si týmto svinstvom môžete napúšťať oblečenie? O pár rokov tu budeme mať epidémiu rakoviny z týchto toxických smradov. 😒
@dorizzz Ahoj, dakujem krasne za skusenost. Ja som napriklad teraz naposledy dala 2 pracky, ten isty BajaBee a jedna pracka vonala aj po ususeni a druha vobec 😅. Ale je pravda, ta co nevonala zostala dlho na slnku, tu druhu varku som spratala skor, lebo sme isli prec. Takze zacinam davat naozaj vinu slniecku 😅
@hanka_se vevo voňalo aj po dni ako sa sušilo na slnku. Ale nie nejako výrazne. Najvýraznejšie určite vonia puella.
@hanka_se vevo voňalo aj po dni ako sa sušilo na slnku. Ale nie nejako výrazne. Najvýraznejšie určite vonia puella.
@dorizzz mne zase tie puella ked som susila cez zimu v dome stratila vonu. Teda niektore boli vyrazne, ine vobec. Mala som len vzorky, lebo som citala, ze vzorky viac vonaju ako vo flaske. Ale co je na tom pravdy, netusim
@dorizzz mne zase tie puella ked som susila cez zimu v dome stratila vonu. Teda niektore boli vyrazne, ine vobec. Mala som len vzorky, lebo som citala, ze vzorky viac vonaju ako vo flaske. Ale co je na tom pravdy, netusim
@hanka_se tak to neviem, ja mám veľké fľaškyz puelly a všetko ok. Mne najviac voňala frayo.

@pikachu999 prosím vás tá Aqua Marína ako vonia aj lava ascuiga. Ďakujem
@lenkaviki48 vôbec neviem opisovať vône 😅ale aqua marina je svieža vôňa morského vánku taká jemná a tá druhá je sladko svieža ..skúste vzorky najskôr objednať dajú sa aj navoliť a tuším aj pri každej majú nejaký popis 🤗